Noua tehnică de coafare: ondularea doar la vârfuri

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 02 martie 2022, 12:25
Moda în materie de hairstyle evolează extrem de repede, iar când nu suntem puțin atente, descoperim că apar noi și noi trenduri și tehnici. Cum ar fi, spre exemplu, o nouă metodă de coafare ce este la mare căutare în saloane: ondularea doar la vârfuri.

Tehnica a prins mai întâi în Coreea de Sud și a câștigat tot mai mult teren, iar acum tinerele paisonate de makeup și coafuri o promovează pe site-urile lor de socializare, în special pe Instagram.

Citește și: Tipuri de coafuri pe care bărbații le găsesc irezistibile

Se pare că acestă nouă metodă este antemergătoare unei tendințe ce va fi la mare căutare vara aceasta: permanentul. Era coafura la modă în anii 80, perioadă care i-a inspirat foarte mult pe desgineri, dar și pe specialiștii în make-up și hairstyle. Iar acum va da tonul în materie de coafuri.

A photo posted by Oppa Salon (@oppasalon) on

A photo posted by Oppa Salon (@oppasalon) on

Sub aceeași influență se află și tehnica ondulării la vârfuri, care este deja un must-have în rândul sud-coreencelor.

Cum se procedează:

Îți îndrepți părul cu placa, însă de la rădăcină până foarte aproape de vârfuri pe care le întorci foarte puțin. Trucul este foarte util și de efect, pentru că părul tău va arăta ca și cum abia a fost spălat și uscat. Este vorba despre o coafură lejeră, care poate fi purtată zi de zi fără probleme și care nu este prea greu de realizat.

Citește și: Cum îți usuci părul în mod corect

Foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!