3 metode naturale de curăţare în profunzime a tenului

De Libertatea pentru femei, pe

Curăţarea în profunzime este secretul de care pielea ta are nevoie pentru a-şi păstra tinereţea şi prospeţimea. Pe lângă demachierea zilnică, o dată la câteva zile sau săptămâni, în funcţie de sensibilitatea tenului, aplică una din metodele de mai jos, ca să previi înfundarea porilor şi apariţia punctelor negre.

Curăţarea tenului cu măşti din fructe

Căpşune, zmeură, cireşe… fructele de vară se pot transforma rapid în măşti de îngrijire, cu rezultate uimitoare pentru ten. Căpşunile sunt un excelent exfoliant: foloseşte-le fie simple, pisând miezul cu furculiţa şi masând pulpa pe pielea curată, fie în combinaţie cu miere sau banane ori împreună cu alte fructe de sezon, cum sunt cireşele – zdrobeşte într-un bol 3 căpşuni şi 3 cireşe şi aplică pulpa fructelor pe tenul curat pentru 2-3 minute, apoi clăteşte-te cu apă curată.
Pentru tenul obosit şi tern, cireşele fac minuni, având efect de revigorare şi împrospătare. Amestecă pulpa obţinută de la 4-5 cireşe cu 2-4 linguriţe de iaurt natural şi aplică pe faţă, timp de 10 minute. Pentru strălucire şi un plus de vitalitate, combină cireşele cu kiwi, iar pentru un efect de întinerire, aplică jumătăţi de cireşe pe faţă.
Vezi continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!