Loţiune tonică naturală pentru un ten fără pete

De Andreea Catrina, pe

Indiferent de tipul tău de ten, loţiunea tonică nu ar trebui să lipsească din ritualul de înfrumuseţare. Folosită corect, aceasta îţi curăţă şi reîmprospătează tenul, poate juca şi rol de hidratant şi, în funcţie de ingredientele pe care le conţine, poate oferi luminozitate tenului, îl poate curăţa de pete şi poate echilibra secreţia de sebum.

Loţiunea tonică pe care ţi-o propunem astăzi este sută la sută naturală, poate fi preparată cu uşurinţă acasă, din ingrediente accesibile şi este necostisitoare. Iată de ce ai nevoie: o linguriţă de miere, jumătate de pahar de apă minerală, 5 picături de ulei esenţial din arbore de ceai şi o linguriţă de oţet din cidru de mere.

Amestecă toate ingredientele, preferabil într-un recipient de sticlă, şi păstrează lichidul rezultat la frigider. După demachiere, atât dimineaţa, cât şi seara, curăţă-ţi faţa cu această loţiune. Vei remarca în scurt timp că tenul tău va fi mai luminos, că petele acelea maronii de pe faţă se vor estompa, iar tenul tău va avea un aspect mai proaspăt.

Cu toate acestea, pentru efecte de lungă durată şi rezultate vizibile, această loţiune tonică trebuie folosită zilnic. Dintr-o doză, rezultată din ingredientele de mai sus, vei obţine suficientă loţiune pentru 3-4 zile.

Foto: ten luminos/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!