Frumoasă la zero grade. Cum să scapi de efectele gerului

De Unica.ro, pe

Iarna n-a fost niciodată sezonul în care te-ai simţit cea mai sexy, dar asta se poate schimba. Iată cum să fii frumoasă la zero grade şi cum să scapi de efectele gerului iarna asta.
Ideile Mirelei Vescan, make-up artistul Rimmel London, te vor ajuta să arăţi minunat, chiar şi când simţi că-ţi îngheaţă mascara pe gene.

Baza ideală


Frigul deshidratează tenul şi accentuează cuperoza, ceea ce conduce la descuamarea pielii şi apariţia iritaţiilor. Pentru a evita asta, ai nevoie de un fond de ten emolient, pe care să-l mixezi cu un produs iluminator, pentru a avea un ten proaspăt.

Buze fierbinţi

Culoarea roşie se asociază perfect cu nuanţa deschisă a tenului şi cu hainele în nuanţe neutre ale sezonului, pe care le vezi peste tot. „Înainte de aplicarea rujului, fă un gomaj cu zahăr şi miere de albine – buzele vor arăta perfect, suple şi catifelate”,  este sfatul Mirelei.

Obraji de copil

Poţi să arăţi şi tu la fel de îmbujorată – ideea e să creezi acea culoare pe care o capătă pomeţii când intri de afară într-o încăpere călduroasă. Aplică un blush-cremă roz pe degete, tamponează obrajii şi apoi omogenizează bine de tot culoarea.

Nu plânge, baby!

„Nimic nu-i mai atrăgător decât contrastul dintre genele negre şi culoarea naturală a pielii”, crede Mirela. Vântul puternic îţi poate face ochii să lăcrimeze. Apelează la produse  de make-up waterproof, ca să faci faţă cu brio vremii.

Privire cu farmec

Un machiaj seducător al ochilor te poate ajuta să încălzeşti atmosfera în nopţile lungi de iarnă. „Aplicarea unui fard gri pe ambele pleoape, bine estompat, face un look să arate atrăgător, nu vulgar”, sugerează Mirela.
Sursa foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!