Coafuri care îţi ascund problemele scalpului

De Andreea Catrina, pe

Iritaţii, psoriazisul scalpului, mătreaţă în exces – indiferent cu ce problemă a scalpului te confrunţi, există o coafură potrivită şi pentru tine, care te poate ajuta să acoperi zona cu probleme, mai ales atunci când trebuie să-ţi faci apariţia la un eveniment important.

Coafurile cu volum pot ascunde cu succes unele dintre problemele scalpului

Ia exemplu de la Blake Lively şi apelează la o coafură cu volum şi textură pentru a camufla orice iritaţie sau rană. Buclele sunt foarte potrivite în acest sens, aşa că ţine cont şi de acest lucru.

Bretonul într-o parte camuflează orice problemă din zona frunţii

Din păcate psoriazisul scalpului poate provoca răni inestetice în zona frunţii, aşa că singura soluţie la care poţi apela este bretonul. Inspiră-te de la Nicole Kidman şi alege varianta unui breton lejer, pe o parte.

Coafuri care îţi ascund problemele scalpului

Coafurile wet-look îţi protejează perfect zona cefei

Dacă problemele scalpului tău sunt situate în partea de sus a gâtului, la ceafă, atunci cea mai bună soluţie la care poţi apela este o coafură wet-look. Acoperă foarte bine acea zonă şi este foarte sexy şi feminină. Inspiră-te de la Kim Kardashian.

Coafurile cu şuviţe peste urechi acoperă în detaliu zonele cu probleme

Dacă iritaţiile sau rănile scalpului tău sunt concentrate în zona din spatele urechilor, apelează cu încredere la o coafură care să ascundă acest lucru. Inspiră-te de la Bella Thorne, care la un eveniment recent a purtat o coafură cu şuviţe peste urechi şi un breton lateral.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!