Coafuri care îţi ascund problemele scalpului

De Andreea Catrina pe

Iritaţii, psoriazisul scalpului, mătreaţă în exces – indiferent cu ce problemă a scalpului te confrunţi, există o coafură potrivită şi pentru tine, care te poate ajuta să acoperi zona cu probleme, mai ales atunci când trebuie să-ţi faci apariţia la un eveniment important.

Coafurile cu volum pot ascunde cu succes unele dintre problemele scalpului

Ia exemplu de la Blake Lively şi apelează la o coafură cu volum şi textură pentru a camufla orice iritaţie sau rană. Buclele sunt foarte potrivite în acest sens, aşa că ţine cont şi de acest lucru.

Bretonul într-o parte camuflează orice problemă din zona frunţii

Din păcate psoriazisul scalpului poate provoca răni inestetice în zona frunţii, aşa că singura soluţie la care poţi apela este bretonul. Inspiră-te de la Nicole Kidman şi alege varianta unui breton lejer, pe o parte.

Coafurile wet-look îţi protejează perfect zona cefei

Dacă problemele scalpului tău sunt situate în partea de sus a gâtului, la ceafă, atunci cea mai bună soluţie la care poţi apela este o coafură wet-look. Acoperă foarte bine acea zonă şi este foarte sexy şi feminină. Inspiră-te de la Kim Kardashian.

Coafurile cu şuviţe peste urechi acoperă în detaliu zonele cu probleme

Dacă iritaţiile sau rănile scalpului tău sunt concentrate în zona din spatele urechilor, apelează cu încredere la o coafură care să ascundă acest lucru. Inspiră-te de la Bella Thorne, care la un eveniment recent a purtat o coafură cu şuviţe peste urechi şi un breton lateral.

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge