5 părți ale corpului care au nevoie de o îngrijire specială iarna

De Unica.ro pe
Fără să vrem, am ajuns să considerăm iarna ca fiind cel mai potrivit anotimp pentru a lenevi. Vremea ne îmbie la somn și la tolănit pe canapea în fața laptopului, televizorului. Însă un aspect pe care nu trebuie să-l neglijezi niciodată este îngrijiea pielii, în special a zonelor care sunt afectate de frig.

Călcâiele

Odată ce a trecut vremea sandalelor, călcâiele devin cele mai ignorate zone ale corpului. Având în vedere că mergem, în medie, circa 10.000 de pași pe zi, purtând încălțăminte de iarnă și șosete groase, e foarte important să avem mai multă grijă de ele. Altfel, pielea călcâielor se usucă, se îngroașă și poate ajunge să crape. Odată ce s-au produs, crăpăturile sunt dureroase și mai greu de vindecat. Așa că te sfătuim să le previi folosind produse speciale și de calitate. Poți încerca pachetul special SCHOLL Velvet Smooth™ pilă electronică cu cristale de diamant pentru pielea îngroșată a tălpilor + Cremă pentru tratarea călcăielor crăpate K+ (cu Keratină).

Coatele

Nimeni se nu gândește la coate pe timp de iarnă, pielea lor este extrem de sensibilă și se usucă foarte repede. De aceea, după duș și înainte de culcare nu uita să îți ungi coatele cu un unt sau ulei de corp. Acestea sunt mult mai grase decât loțiunile sau cremele de corp și hidratează mai eficient.

Tenul

Probabil nu crezi că tenul ar putea avea nevoie de îngrijire specială pe timp de iarnă, dar te înșeli. Cele mai multe femei folosesc aceleași produse de îngrijire a tenului tot timpul anului, indiferent de anotimp. Din păcate, iarna tenul nostru suferă din cauza frigului și are tendința de a se usca. Un ser sau o cremă mai hidratantă sunt suficiente pentru a-ți păstra tenul intact pe toată durata iernii. Nu uita nici de crema cu factor de protecție. Soarele încă îți poate face rău.

Buzele

Frigul este inamicul numărul unu al sănătății buzelor. Buzele sunt incapabile să se hidrateze singure pentru că nu au glande sebacee, iar saliva le usucă și mai rău din cauza enzimelor pentru digestie pe care le conține. Buzele tale au nevoie de o exfoliere periodică și un balsam hrănitor pe timp de iarnă.

Mâinile

Mâinile, cărțile de vizită ale oricărei femei, au nevoie de îngrijire specială pe timp de iarnă. Protejează-le cu ajutorul mânușilor și nu uita să aplici cremă de mâini în fiecare zi. Seara, răsfață-ți mâinile și cufundă-le în ulei de măsline ușor încălzit.

Răsfaţă-te și tu de sărbători! Câştigă O Pilă Electronică Scholl Velvet Smooth™ din ediţia limitată de iarnă. Vezi aici cum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat