3 tratamente pentru sprâncene mai dese

De Andreea Catrina, pe
După mult timp în care sprâncenele subţiri au fost la modă, în ultimii ani sprâncenele groase au revenit în tendinţe, asta şi datorită unor vedete foarte sexy, cu un look natural, precum faimoasa Cara Delevingne.

Însă pentru a obţine nişte sprâncene perfecte, precum cele ale Carei, multe femei apelează la tot felul de trucuri şi tratamente, care ajung mai degrabă să le distrugă sprâncenele, rărindu-le exagerat sau stricându-le forma naturală.

Tocmai de aceea, azi îţi propunem trei tratamente sută la sută naturale, care vor reuşi să-ţi ofere ceea ce ţi-ai dorit dintotdeauna: sprâncene perfecte şi dese.

Primul tratament este unul cunoscut – uleiul de ricin. Multă lume vorbeşte despre beneficiile acestuia, dar puţini apelează la el în mod concret. Şi da, nu este un mit, uleiul de ricin îţi poate îndesi sprâncenele, deoarece hrăneşte în profunzime foliculii de păr şi stimulează creşterea firelor noi.

Al doilea tratament pe care ţi-l propunem nu miroase foarte frumos, dar este eficient – sucul de ceapă. Dat fiind faptul că ceapa conţine sulf, de unde şi mirosul său, iar sulful stimulează circulaţia sângelui, acest lucru duce la regenerarea zonei afectate de prea mult pensat şi, implicit, la creşterea firelor de păr.

Cel de-al treilea tratament pentru sprâncene perfecte este unul modern şi parfumat – uleiul de cocos. Despre el se spune că poate face minuni atât pentru păr, cât şi pentru piele, iar persoanele care l-au folosit chiar îl recomandă, asta deoarece efectele se văd concret, în scurt timp de la utilizare.

Foto: femeie cu sprancene perfecte/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!