Fotografii de colecție cu Loredana și fiica ei, Elena

În urmă cu 18 ani, pe coperta revistei Unica din ianuarie 1999, apărea prima poză cu Loredana și micuța Elena, care avea atunci șase luni. Îți prezentăm câteva fotografii cu Lori și fiica ei și o parte din interviul cu Loredana, publicat acum 18 ani.

„M-am schimbat aproape total de când am născut. Am alte priorități, văd lumea altfel. Efectiv, simt că s-a întâmplat o minune. Vin din trei în trei ore acasă, să o văd și simt că nu există bucurie mai mare decât să o privesc cum doarme, cum mănâncă, cum se joacă… iar când e supărată, aș face orice să o determin să nu mai plângă. Îi place să-i cânt, deși, în general, eu prefer ca măcar acasă să nu abuzez de corzile mele vocale…”, povestește Lori în Unica din ianuarie 1999.

„Întotdeauna am considerat că evoluția omului din două celule e un miracol, dar acum, când asist la el, când văd cum ia gram după gram, centimetru cu centimetru, mă topesc cu totul. Apropo de grame, cred că va fi o domnișoară foarte cochetă și grijulie cu silueta ei. S-a născut cu trei kilograme și, deși acum pare dolofană, ca orice copil, nu mănâncă cât vrei tu să-i dai, ci cât consideră ea că are nevoie. Asta spre disperarea părinților mei, care cred că e prea slabă, că nu mănâncă cum trebuie…”

„Aș vrea să-și găsească propriul drum în viață, iar noi, eu și cu Andrei, să-i fim doar prietenii și sfătuitorii care să-i oferim mai multe opțiuni.”

La 18 ani de la aceste declarații, Lori și fiica ei, Elena, sunt cele mai bune prietene. Merg în vacanțe împreună, descoperă locuri noi, iar Loredana nu lipsește de la niciun eveniment important din viața fiicei ei.

Vezi în galeria foto câteva poze cu Loredana și Elena, imagini ale unei relații foarte frumoase mamă – fiică.

Foto: Răzvan Semănaru pentru revista Unica, arhiva personală a Loredanei

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: