Mama fotbalistului Lionel Messi, criticată pentru rochia pe care a purtat-o la nunta fiului ei

De Unica.ro pe
Celia Cuccittini, mama celebrului fotbalist Messi (30 ani), este acuzată de fanii sportivului că ar fi vrut să îi eclipseze acestuia nunta și să se răzbune în același timp pe mireasă, frumoasa Antonella Roccuzzo (29 ani), după ce a purtat la nunta lor o rochie albă, care semăna cu rochia miresei.

O nuntă îndelung așteptată

Messi și iubita lui, Antonella, s-au căsătorit în Argentina week-end-ul trecut, după o relație de 10 ani și doi copii. Pe lângă faptul că formează un cuplu de un deceniu, Messi și Antonella se știu de când erau chiar ei copii, mai exact din 1996. Cei doi au împreună doi băieți, Thiago (4 ani) şi Matteo (1 an şi jumătate).

Toată lumea a așteptat această nuntă și mulți spuneau că va fi chiar „nunta anului”, dar nimeni nu se aștepta la ce a urmat. Mama lui Messi, Celia Cuccittini se pare că a vrut să eclipseze întreaga nuntă, și chiar mireasa, pentru că a ales să poarte o rochie albă asemănătoare rochiei miresei, în condițiile în care toată lumea știe că un astfel de gest nu este în regulă la o nuntă, cu atât mai mult cu cât era vorba de nunta propriului ei fiu.

Intră în galeria foto de mai sus și vezi ce au purtat mirii în ziua nunții și cum a arătat rochia mamei lui Messi!

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro