Lidia Buble, cea mai provocatoare apariție de până acum, la o zi de când s-a aflat că Răzvan a fost în vacanță cu altă femeie

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 septembrie 2020, 20:33
La o zi după ce au apărut pozele cu Răzvan Simion în compania unei brunete, într-un hotel de lux din Istanbul, Lidia Buble a publicat cele mai provocatoare ipostaze cu ea de până acum. Cântăreața pare că vrea să îi arate fostului iubit ce a pierdut.

Imediat ce s-a aflat că Răzvan, fostul ei iubit, a fost în vacanță cu altă femeie, la nici două luni de când s-au despărțit, artista a publicat pe Instagram o fotografie în care arată că și ea a fost în vacanță. Fără să dea indicii despre cine ar fi acompaniat-o, vedeta fusese pozată undeva pe un iaht.

Însă abia mai târziu avea să își surprindă fanii! Lidia Buble a publicat spre seară poate cele mai provocatoare cadre de până acum. Îmbrăcată în pantaloni scurți de blugi, cu un top nude, care lăsa să se vadă faptul că nu poartă sutien, vedeta și-a etalat bronzul și noua siluetă, vizibil mai tonifiată.

Cu toate că artista a mai pozat în costum de baie sau în ipostaze sexy, aceasta este prima ei apariție de acest fel după despărțirea de Răzvan și pare că artista a făcut-o intenționat, pentru a-i arăta fostului iubit ce a pierdut.

Lidia Buble, cea mai provocatoare apariție de până acum, la o zi de când s-a aflat că Răzvan a fost în vacanță cu altă femeie

Vezi imaginile în galeria foto!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!