După 150 de ani apare Super Luna Albastră Sângerie, un fenomen astronomic rar. Cum influențează zodiile!

Balanță

Se va activa casa prietenilor, a proiectelor și a planurilor pe termen lung, prin urmare nativii Balanță pot avea parte de întâlniri karmice cu persoane care să le deschidă drumul în inițiativele profesionale pe care le au. Pot apărea răsturnări de situație în plan amoros, evenimentele astrale de acum activând axa sentimentală a celor născuți sub semnul Balanță.

 Scorpion

Pentru nativii Scorpion, dacă știu să profite, va fi o perioadă favorabilă la locul de muncă, evenimentele atsrologice activând casa carierei. Răsturnările de situație cu care se pot confrunta cei născuți sub semnul Scorpion au șanse mari să le fie prielnice. Există posibilitatea de a fi avansați, apreciați material pentru o sarcină îndeplinită sau să li se propună schimbarea carierei, ceea ce nu ar fi o decizie greșită.

Săgetător

În cazul celor născuți sub semnul Săgetătorului se va activa casa studiilor, a drumurilor lungi și a relației cu străinătatea, prin urmare nativii Săgetător vor fi pasionați de călătorii și se vor interesa de destinații exotice, diferoite de tot ceea ce au experimentat până acum. Totodată, va exista o schimbare și în relkația cu străinătatea sau cu o persoană aflatpă peste hotare. Tot acum este momentul să înceapă perfecționarea profesională, fiind susținuți astral.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: