Şocant: Top 4 insule de groază, mai rele ca în Lost

De Diana Zagrean pe

Fiji : Fantome de copilaşi torturaţi şi mâncaţi bântuie insula
Toată lumea se gândeşte la Fiji ca la o insulă exotică, plină de plaje încântătoare cu nisip fin şi palmieri. Ceea ce nu ştiu este că plajele superbe erau odată scăldate în sânge de războinicii locali.
Ei aduceau pe apă trupurile inamicilor şi ale prizonierilor din triburile rivale. Femeile şi copiii îi întâmpinau bucuroşi şi se apucau să tranşeze sau chiar să se bată pe trupurile morţilor pentru cea mai bună bucăţică. După care îi mâncau.
În plus, copiii mici din triburile rivale erau arboraţi de vii ca steaguri la bărcile de război şi cei care nu mureau de rău de mare sau de frică, erau folosiţi ca ţinte de băieţii localnicilor, care se antrenau să devină cândva şi ei războinici.
Deşi faptul că erau canibali nu era atât de rar întâlnit în trecut în acea parte a lumii, felul în care se purtau cu copiii prizonierilor îi pun pe locuitorii din Fiji printre cele mai crude triburi.
Citeşte şi Magie: Ce produse paranormale găseşti în piaţa vrăjitoarelor
Miyake-jima : Insula cu oraşul din vulcanul toxic

Miyake-jima este o insulă de pe coasta Japoniei, unde turiştii nu se încumetă să vină. Acest lucru se datorează faptului că principala localitate se află în mijlocul unui vulcan activ, unde străzile se afundă în acid sulfuric letal de câteva ori pe zi.
Deşi oamenii de acolo sunt forţaţi să poarte mereu cu ei măşti de gaze, în caz că sună alarma, ei nu se mută. De ce? Pentru că întreg oraşul şi locuitorii fac parte dintr-un experiment ştiinţific, plătit de guvern.

Citeşte mai multe despre alte locuri ciudate, unde trăiesc foarte puţini oameni, in Destinaţii: Top 4 oraşe ciudate din lume. Tu ai putea trăi acolo?
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2