Şocant: Poveşti incredibile cu câştigători la loto. Vezi ce ghinion au avut

De Diana Zagrean pe

S-a sinucis crezând că a ratat marele jackpot la loterie
Timothy O’Brien s-a sinucis în aprilie 1995 dintr-o gravă eroare. Bărbatul s-a împuşcat în cap crezând că tocmai a ratat un mare premiu la loto, de 3,2 milioane de lire sterline.
El şi partenera lui de viaţă jucau cu regularitate la loterie, mereu aceleaşi numere. În fatidica săptămână din aprilie, cei doi au uitat să cumpere bilete.
Când a văzut numerele, O’Brien a crezut că tocmai când nu a jucat, loteria a extras numerele lui şi s-a sinucis.
De fapt, chiar dacă bărbatul ar fi cumpărat obişnuitul bilet tot nu ar fi câştigat mai mult de 47 de lire, deoarece doar patru din cele 6 numere ar fi fost corecte.

Citeşte despre omul care a scăpat dintr-un tren deraiat, un avion fără uşi, un accident de autobuz, o maşină în flăcări, alte două accidente de maşină….apoi a câştigat milioane la loto în Şocant: Au supravieţuit mai multor accidente într-o singură viaţă. Vezi cum
A fost călcat de camion la câteva ore după ce a câştigat la loto
Carl Atwood, în vârstă de 73 de ani din Elwood, Indiana, Statele Unite a câştigat la loterie pe 22 ianuarie 2004 peste 70.000 dolari. Din păcate, bătrânul nu a reuşit să se bucure prea mult de premiul câştigat.
El tocmai se ducea spre magazinul de unde cumpărase biletul câştigător când a fost lovit de un camion. Deşi a supravieţuit impactului, bărbatul a murit câteva ore mai târziu, la spital.

Colţul pe unde a traversat către magazin era unul destul de întunecos, iar bărbatul purta haine închise la culoare în noaptea în care şi-a pierdut viaţa, astfel că şoferul nu l-a văzut la timp.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2