Şocant: Poveşti incredibile cu câştigători la loto. Vezi ce ghinion au avut

De Diana Zagrean, pe

Atunci când cineva câştigă la loto o sumă importantă de bani este, de obicei, prilej de bucurie, petreceri şi vizite de la rude îndepărtate. Iată 4 oameni cărora câştigul de la loterie le-a adus mai mult ghinion decât noroc. Vezi ce poveşti incredibile şi ce ghinioane au avut unii dintre ei.
A aflat de pe Internet că soţul ei a câştigat la loterie
În 2007, Donna Campbell a devenit suspicioasă pe soţul ei, după ce acesta a deconectat cablul TV şi linia de telefon de acasă. Nu mică i-a fost mirarea atunci când a descoperit că acesta câştigase peste 600.000 dolari la loteria din Florida.
Când femeia l-a căutat să-i ceară socoteală, a aflat că soţul ei, mecanic de avioane, se învoise de câteva zile de la muncă şi de atunci a fost de negăsit. Nici măcar agenţii judiciari angajaţi să-i predea actele de divorţ nu i-au dat de urmă.
Femeia speră să câştige în instanţă jumătate din avere înainte de a divorţa de soţul ei.
A câştigat 16 milioane dolari la loto, s-a certat cu toată familia, a dat faliment şi a murit în mizerie
William Post a câştigat 16,2 milioane de dolari la loteria din Pennsylvania în 1988.
De atunci, bărbatul şi-a pierdut iubita, care l-a dat în judecată pentru jumătate din câştig, a aflat că un frate de-al său a angajat un ucigaş să-l omoare, a dat faliment după ce alte rude l-au convins să investească în afacerile lor şi a ajuns la puşcărie după ce a tras un foc de armă spre un colector de credite.
La numai un an după fericitul eveniment, Post avea datorii de peste 1 milion de dolari.
La 65 de ani, Post a murit trăind dintr-o pensie de 450 de dolari pe lună, certat cu toată familia pe care a încercat să o ajute cu banii câştigaţi.

Citeşte şi Şocant: Top 4 câştigători la loto blestemaţi. Vezi ce au păţit
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!