Revelion 2013: Cele mai frumoase mesaje şi SMS-uri pentru cei dragi

De Unica.ro pe

Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai frumoase mesaje şi SMS-uri de Anul Nou. Îţşi dăm noi câteva idei care să te inspire. La mulţi ani!
Frumuseţea iernii cu albul fulgilor de nea presăraţi peste gândurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniţi, iubiţi, fericiţi.
Fie ca noul an să-ţi aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reuşite decât înfrângeri şi mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. La mulţi ani!
VIDEO: Coafură fabuloasă pentru petrecerea de Revelion! Învaţă cum să o faci!
Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani şi Un An Nou Fericit!
Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!
Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!
Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!
Revelion 2013: 4 machiaje de seară inspirate de vedete
Vă doresc de 2013 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distracţie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute de noroc! La mulţi ani!
Nu îţi doresc ca Noul An să îţi aducă în dar îndeplinirea tuturor viselor, ci să ai puterea de a le face faţă atunci când se vor împlini. Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţă!
Noul an să fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, sănătate, fericire şi baftă! La mulţi ani!
Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere!
Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! Bucură-te de viaţă! La mulţi ani!
Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro