Cât costă un sejur la Veneţia, în plin festival de film

De Nicoleta Galeteanu, pe

An de an, în septembrie, crema celebrităţilor de la Hollywood îşi dă întâlnire la Veneţia, cu prilejul celui mai vechi festival de film din lume. George Clooney, Colin Firth…
 …Keira Knightley sau Madonna se numără printre vedetele care ajung în acest an pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Veneţia, aşa că, în caz că te pregăteşti pentru un concediu în septembrie, aici tebuie să ajungi.

În plus, dacă te hotărăşti să ancorezi în oraşul pe ape în această perioadă, ofertele la sejururi sunt dintre cele mai bune acum.

Un city break costă mai puţin de 300 de euro, la un hotel de trei stele cu mic dejun inclus. Preţul de 290 de euro, propus de agenţia Interra Travel, include şi biletul de avion, precum şi taxele de aeroport.

Şi mai ieftine sunt sejururile la Globe Travel, unde o vacanţă de patru zile te costă începând de la 260 de euro în cazul  hotelurilor de trei stele şi până la 316 euro la cele de patru stele. Preţul include şi transportul cu avionul Bucureşti -Venetia – Bucurşti, taxele de aeroport şi mic- dejunul.
 
Dacă vrei să îl vezi pe George Clooney în carne şi oase, trebuie să te orientezi spre Golful Veneţiei, acolo unde se desfăşoară festivalul, mai exact la Palazzo del Cinema.

Preţurile la cazare sunt neaşteptat de mici. La Villaggio Delle Orchidee dispune de apartamente pentru şase persoane, unde preţul este de 63 de euro pe noapte, tarif calculat la un sejur de şapte zile.

Dacă te mobilizezi să pleci în acest weekend, o ofertă last minute bună găseşti la Demian Travel. Pentru cinci zile romantice în frumosul oraş din lagună plăteşti 340 de euro şi ai incluse, în afară de cazare, transportul cu avionul şi taxele de aeroport, singurul inconvenient este doar plecarea din Cluj-Napoca.

Filmele – vedetă ale festivalului de la Veneţia

Printre revelaţiile cinematografice mult aşteptate se află, înainte de toate, filmul lui George Clooney, „Idele lui Martie”, care de altfel deschide festivalul în această seară.

De asemenea, Madonna, cu filmul său „W.E.”, Todd Haynes (cu „Mildred Pierce”, care va fi difuzat şi de HBO începând de luni), în timp ce competiţia adună regizori consacraţi ca Tomas Alfredson cu „Tinker, Taylor, Soldier, Spy”, din a cărei distribuţie fac parte Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy şi John Hurt, Aleksandr Sokurov cu „Faust”, sau Roman Polanski („Carnage”, cu Jodie Foster şi Kate Winslet).

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!