O fetiță de 6 ani, hărțuită de colegi, a ajuns în spital. Mesajul emoționant al mamei ei

De Oana Dinu, pe
O fetiță de 6 ani din Tiverton, Anglia, a fost spitalizată după ce colegii ei de școală au hărțuit-o. Mesajul mamei ei a devenit viral pe internet.

Sophia are doar 6 șase ani și a ajuns pe patul de spital după ce a fost victima violenței psihologice, așa cum este definit termenul de bullying. Fenomenul a luat amploare în ultima vreme în școlile din întreaga lume și este caracterizat de comportamente intimidante, degradante, ofensatoare, care discriminează, umiliesc, exclud social persoanele împotriva cărora sunt îndreptate.

Sute de oameni și-au arătat suportul pentru Sophia, după ce mama ei a scris un mesaj emoționant pe Facebook, distribuit de peste 200.000 de ori, conform Daily Mail.

Carrie Golledge, din Tiverton, Devon, a povestit cum fiica sa a ajuns să sufere cumplit din cauza anxietății și a atașat o poză cu Sophia de pe patul de spital.

„Acesta este efectul bullying-ului. Aceasta este fetița mea de șase ani, spitalizată din cauza agresiunii” a scris femeia pe rețeaua de socializare.

Carrie a descris calvarul prin care fetița ei a trecut. Aceasta a ajuns să nu mai mănânce și într-o singură noapte i s-a făcut rău de 20 de ori, din cauza tulburărilor emoționale provocate de hărțuire. Femeia a mai spus că fetița a ajuns la spital de mai multe ori din cauza crizelor de anxietate.

„Acasta este fetiţa mea, care are o inimă atât de bună încât nu vrea să intre nimeni în bucluc, deşi ea este bolnavă. Este fetiţa mea care refuză să mai mănânce, care adoarme plângând şi care suferă de anxietate, atât de severă încât i se face rău chiar şi de 20 de ori pe oră, într-o singură noapte. Este fetiţa mea, a cărei prietenă a abuzat-o din punct de vedere emoţional atât de mult timp încât crede că e ceva normal. Este fetiţa mea care a ajuns de nenumărare ori la spital, din cauza anxietăţii. Este fetiţa mea care a fost făcută mincinoasă la şcoală. Este fetița mea care a fost batjocorită de părinți pe social media pentru că are o inimă curată. Este fetița mea căreia i s-a spus că ei trebuie să îi fie rușine și s-a furișat în spatele ușii într-o dimineață. ”, a mai scris femeia.

Aceasta a mai spus că atunci când a raportat problema conducerii școlii, i s-a spus că „așa se comportă copiii de șase ani.”

„Este doar unul dintre copiii care trec prin aşa ceva. Povestea fetiţei mele este manipulată de oamenii care ar trebui să o protejeze la școală. Fetiţa mea nu vrea ca şi alţii să păţească ce a păţit ea”, a încheiat Carrie Golledge.

Citește și: 

Concertul trupei Godsmack de la București a fost reprogramat

O femeie de afaceri din Târgu Jiu, revoltată că artiștii nu își plătesc impozitele: „Jur că mă apuc de cântat și las ușile deschise statului, să continue activitatea”

Sursă foto: shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!