Lord Of The Dance vine la Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Joi, 06 mai 2021, 12:36

Michael Flatley şi celebra trupă de dans, „Lord Of The Dance”, vin la Bucureşti în cadrul unui spectacol de amploare, susţinut la Sala Palatului. Cunoscutul coregraf irlandez
…şi trupa sa de dansatori profesionişti au reuşit să impună pe scenele din toată lumea o noua cultură care îmbină armonios dansul şi muzica într-un show inedit.

După prima reprezentaţie din 1996, Lord Of The Dance a înregistrat succes după succes, trupa fiind supranumită, la scurtă vreme, „o minune a lumii moderne”.

Creat de coregraful şi dansatorul Michael Flatley, spectacolul este urmărit de sute de milioane de spectatori din întreaga lume.

Trupa de dans se află în cel de-al 14-lea an de turneu şi a reuşit să impresioneze celebrităţi precum prinţul Albert de Monaco sau preşedinţii George Bush şi Vladimir Putin.

Evenimentul are loc la Sala Palatului, pe 31 mai, iar biletele au preţuri cuprinse între 100 şi 350 de lei.

Acestea pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Muzica, Germanos şi Vodafone, din librăriile Carturesti şi Humanitas sau online pe myticket.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro, bilete.ro, blt.ro, vreaubilet.ro şi biletoo.ro.

Categoria VIP – 350 lei,
Categoria I – 300 lei,
Categoria II – 250 lei,
Categoria III – 200 lei,
Categoria IV – 150 lei,
Categoria V – 100 lei.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!