Globurile de Aur şi Premiile Grammy, în direct la TVR1

De Nicoleta Galeteanu pe

Ediţiile din acest an ale celor mai importante ceremonii din televiziunea, cinematografia şi muzica mondială vor putea fi vizionate în direct la TVR1 şi TVR HD. Globurile de Aur, Screen Actors Award şi premiile Grammy sunt festivităţi de excepţie urmărite în fiecare an de milioane de telespectatori din toată lumea. 

Astfel, în noaptea de 17 spre 18 ianuarie, TVR 1 şi TVR HD vor difuza în direct ceremonia de premiere a Globurilor de Aur” de la Los Angeles, începând cu ora 4.00.  

În acelaşi timp, televiziunea a pregătit şi câteva intervenţii cu invitaţi surpriză din lumea modei şi a filmului, urmând ca luni seară, TVR 1 să difuzeze înregistrarea integrală a galei. 

În plus, programul pregătit telespectatorilor cuprinde filme laureate ale Globurilor, astfel, de la ora 21.00, se va difuza multipremiatul Tess„.   

Înainte de transmisiunea directă de la Los Angeles, la TVR 1 vei putea viziona cel mai recent film cu Anthony Hopkins, Inocentul„, film pentru care regizorul John Schlesinger a primit şi un Glob de Aur.  

De la ora 01.00, o altă capodoperă, distinsă cu Golden Globes, The Hours”  va preceda transmisiunea directă, unde Nicole Kidman, protagonista acestui film, va fi una din amfitrioanele galei Globurilor 2010.  

Televiziunea Română a pregătit şi alte suprize pentru telespectatorii săi în această lună. Tot în ianuarie, TVR 2 va difuza şi cea de-a 16-a ediţie a Premiilor Screen Actors Guild, ceremonie desfăşurată în California. 
  
În ultima zi a lui ianuarie, telespectatorii vor putea urmări o altă festivitate spectaculoasă din showbiz-ul internaţional: cea de-a 52-a ediţie a Galei Premiilor Grammy, la care se ştie deja că Beyonce şi Taylor Swift au cele mai multe nominalizări.  
  
Şi asta nu este tot, pentru că TVR 1 mai pregăteşte o supriza telespectatorilor. Din primăvară, va difuza în exclusivitate celebrul „Mad Men„, unul dintre serialele nominalizate la Globurile din acest an şi difuzează deja câteva seriale dintre favoritele galei, cum sunt „Dr. House” şi „30 Rock„.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro