Gestul impresionant pe care l-a făcut o fetiță de 5 ani pentru o colegă de grădiniță

De Amelia Matei pe
Pentru Sunshine Oelfke, o fetiță în vârstă de cinci ani din SUA, a devenit o obișnuință să primească zilnic lapte la grădiniță. Așa că a fost surprinsă să vadă că una dintre colegele ei nu a avut lapte la masa de prânz.

După ce a aflat că prietena ei nu a avut bani pentru lapte, fetița a decis să își golească pușculița pentru a o ajuta. Sunshine a ajuns acasă și a vărsat conținutul pușculiței în mijlocul sufrageriei, apoi a început să organizeze banii în monede și bancnote. Apoi a strâns toți banii într-o pungă, pe care a băgat-o în ghiozdan.

La început, bunica ei, Jackie, credea că este o glumă, dar când a văzut că fetița a pus banii în ghiozdan, a întrebat-o ce face cu ei. Sunshine i-a răspuns că vrea să ăi ducă la grădiniță pentru a o ajuta pe prietena ei, Layla, pentru ca să își poată cumpăra și ea lapte ca toți ceilalți copii.

„Ea nu primește lapte – mama ei nu are bani pentru lapte, dar eu am”, i-a explicat Sunshine bunicii sale.

Bunica lui Sunshine a dezvăluit că a fost profund impresionată de gestul nepoatei sale, mai eles că Sunshine a crescut într-un mediu netradițional, mama celei mici a avut probleme cu substanțele interzise și a făcut închisoare de mai multe ori.

A doua zi, Jackie a mers la grădiniță pentru a-i da educatoarei cei 30 de dolari pe care nepoata îi avea în pușculiță. Așa a aflat că în clasa lui Sunshine există 20 de copii ai căror părinți nu au bani de lapte.

După ce bunica a dezvăluit printr-o postare pe Facebook gestul incredibil pe care l-a făcut copila de cinci ani, mai mulți oameni au vrut să doneze bani. În doar două săptămâni, s-au strâns 6.000 de dolari pentru laptele copiilor de la grădinița lui Sunshine.

„Ea nu înțelege cât de mare este impactul pe care l-a produs în noi, dar acum știe că poate să facă orice își pune în minte”, a spus bunica fetiței.

Citește și – Motivul pentru care acest băiețel și-a lăsat părul lung a impresionat întreaga lume

Citește și – Motivul emoționant pentru care un bătrân i-a oferit bani unui băiețel

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"