IT & Gadgets: Top gadgeturi ciudate lansate în 2013. Ai cumpăra aşa ceva?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 11:52

Acum că târgul de tehnologie IFA Berlin 2013 s-a terminat, putem să ne gândim la cele mai ciudate invenţii din IT pe anul 2013. Iată un top al celor mai ciudate şi interesante gadgeturi lansate în 2013 în întreaga lume.

HAPIfork, furculiţa care te ajută să slăbeşti

O companie franţuzească numită HAPIlabs a reuşit să inventeze furculiţa care nu te lasă să te îngraşi.
Furculiţa HAPIfork te monitorizează în timp real şi vibrează şi se aprinde atunci când mănânci prea repede. Astfel, apuci să mesteci bine mâncarea şi nu rişti să mănânci prea mult.

Parrot Flower Power, unealta de grădinărit utilă

Tot francezii au lansat anul acesta la CES 2013 un gadget destinat exclusiv celor pasionaţi de grădinărit. Dacă eşti genul care iubeşti florile, dar cactusul tău din ghiveci nu arată prea bine pentru că uiţi să-l uzi, acest gadget este pentru tine.
Parrot Flower Power este un fel de dispozitiv ca o crenguţă, care măsoară toţi parmaetri de umiditate, luminozitate, compoziţie chimică a solului şi te avertizează prin conexiunea la un dispozitiv iOS dacă trebuie să uzi florile sau să cumperi îngrăşăminte.

Citeşte mai departe şi află ce alte gadgeturi ciudate s-au lansat anul acesta la târgurile de tehnologie, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!