Cele mai populare dorinţe pentru 2011

De Stela Moisescu, pe

„Să fiu sănătoasă” sau „Să mă căsătoresc” sunt rezoluţii pentru noul an care au apus. Acum, la nivel mondial, ne dorim ca anul 2011 să ne aducă mai mulţi bani.
Criza economică, care stă pe buzele tuturor de doi ani încoace, a reuşit să influenţeze planurile de viitor ale mapamondului, cel puţin pentru anul care vine.

În cadrul unui studiu online, realizat pe patru continente, 40% dintre respondenţi afirmă că  „îmbunătăţirea situaţiei financiare” reprezintă propritatea lor pentru anul 2011, aceasta fiind cea mai populară rezoluţie în prezent.

În plus, la nivel mondial, peste jumătate din oameni nu mai sunt dispuşi să facă achiziţii mari, precum un computer, un autoturism sau un televizor cu ecran plat. Excepţia o fac China şi Singapore unde peste 70% dintre asiatici şi-au planificat o achiziţie costisitoare în 2011, potrivit prnewswire.com.

Dacă eşti curioasă care este rezoluţia cea mai votată, imediat după cea amintită mai sus, află că ea vizează kilogramele în plus. În America, Anglia, Germania, Franţa şi Australia pierderea câtorva kilograme este o dorinţă aproape la fel de populară precum îmbunătăţirea situaţiei financiare.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!