Cel de-al patrulea sezon Insula Iubirii revine la TV. Iată când începe Insula Iubirii 2018!

De Unica.ro pe
Cel de-al patrulea sezon al reality show-ului "Insula Iubirii" revine pe micile ecrane, la începutul lui septembrie! Iată când începe Insula Iubirii 2018!

Când începe Insula Iubirii 2018

Emisiunea care a înregistrat recorduri de audiență în anii precedenți va debuta pe 3 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, și va fi difuzată săptămânal, în fiecare seară de luni și marți. Producătorii au anunțat deja surprize de proporții pentru Insula Iubirii 2018!

Formatul show-ului rămâne același și în 2018. Patru cupluri care au relații de lungă durată, însă nu au făcut încă marele pas, își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.

„Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit și vă asigur că nici acesta nu va face excepție. Oamenii au personalități diferite, reacționează diferit la situațiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. „Temptation Island – Insula Iubirii” are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionați!”, a declarat gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

Vezi șiCe s-a întâmplat cu Maria și Cosmin de la “Insula Iubirii” după încheierea emisiunii

Vezi șiDee Dee de la Insula Iubirii și-a schimbat radical look-ul! Vezi cum arată acum

Ispita Nicoleta, primele declarații despre noul sezon

Ispita Nicoleta, cea care în sezonul trecut a stricat relația dintre Nico și Cătălin, a vorbit despre noul sezon al emisiunii, într-un interviu acordat Antena Stars.

Blonda a declarat că noul sezon i se pare a fi cel mai bun de până acum, dar și că ea este cu totul schimbată. Dacă în 2017 era introvertită, conform propriei sale declarații, acum ispita Nicoleta se declară a fi foarte relaxată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro