Ce ne aduce Anul Iepurelui în 2011

De Adina Radu pe

Decorează ferestrele cu obiecte aurii şi împarte rudelor plicuri roşii cu monede şi nu uita să faci curat în casă. Indicat ar fi să te tunzi tot în ajunul Anului Chinezesc…
 …  iar dacă ai datorii, bine ar fi să le plăteşti până pe 3 februarie.

Sunt doar câteva reguli de aur ale chinezilor, respectate cu stricteţe la începutul fiecărui An Nou, sărbătorit la 3 februarie, când se face trecerea din Anul Tigrului în cel al Iepurelui de Metal.

Află ce predicţii anunţă chinezii pentru acest an şi cum trebuie să te pregăteşti ca să ai un an cât mai bun!

Prezicătorii taiwanezi prognozează un an mai puţin tumultuos şi conflictual în care vor avea succes persoanele sensibile, intuitive şi rabdătoare.

„Va exista mai multă linişte, dar nu vor fi eliminate complet conflictele şi razboaiele cu care se confrunăa omenirea, deşi se vor înregistra progrese în tehnologie şi comunicaţii”, spune prezicătorul Chen Tsung-ming, de la Templul Longshan din Taipei.

Potrivit astrologilor chinezi, semnul Iepurelui aduce prosperitate în toate domeniile, în special pe plan profesional. Anul 2011 stă sub semnul pragmatismului şi al chibzuinţei, astfel că doar cei cumpătaţi şi răbdători îşi vor duce la bun sfârşit rezoluţiile stabilite.

Dacă nu faci parte din acestă categorie, nu îţi face griji, pentru că şi pentru cei visători va fi o perioadă numai bună să revină cu picioarele pe pământ, precum şi pentru cei impulsivi care vor putea să analizeze lucrurile cu mai mult calm.

Astfel, Anul Iepurelui de Metal pare a fi unul liniştit, lipsit de frământări şi eşecuri. Totuşi, problemele de anul anul trecut nu au dispărut definitiv, dar sunt mai uşor de înţeles şi, prin urmare, vom putea găsi mai repede soluţii pentru a le depăşi.

Iar spre deosebire de anul trecut, anul acesta sunt prefigurate mai multe bucurii, împliniri în carieră şi chiar câştiguri băneşti, decât în 2010.

Iepurele de Metal reprezintă simbolul rezistenţei, astfel că vom deveni mai conservatori în decizii şi vom lucra mai mult la construirea încrederii de sine. De asemenea, în 2011 se pune accentul pe prietenie, familie, afaceri şi activităţi creative.

Favoriţii Zodiei

Cei favorizaţi sunt bineînţeles persoanele născute sub semnul Iepurelui – ce corespunde în zodiacul european zodiei Peşti – persoane calme, hotărâte şi foarte calculate, care, potrivit astrologilor, reuşesc să ia cele mai bune decizii.

Se spune că persoanele născute în Anul Iepurelui sunt distinse, talentate, ambiţioase, rezervate şi au gusturi rafinate. Cei născuţi în semnul iepurelului sunt admiraţi de ceilalţi, demni de încredere şi de cele mai multe ori sunt norocoşi din punct de vedere financiar. Sunt oameni iscusiţi în afaceri, conştiincioşi şi perseverenţi.

Conform mitologiei chinezeşti – veche de 5000 de ani – avantajaţi în plan profesional vor fi actorii, pictorii, creatorii de modă, interpreţii de muziă, astrologii, preoţii, medicii, asitenţii medicali şi cei care lucrează în strănătate.

Anul Nou Chinezesc începe întotdeauna odată cu faza de Luna Nouă în Vărsător şi se încheie pe 23 ianurie 2012, când începe anul chinezesc al Dragonului.

Vezi ce schimbări aduce noua ordine a zodiilor în acest an.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro