Nicoleta Mihaela Ispas, „Nikita”, s-ar afla în comă în spital, în urma unui infarct. Fiicele ai au făcut anunțul pe rețelele de socializare

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 august 2022, 10:49

Nicoleta Mihaela Ispas (48 de ani), cunoscută publicului drept Nikita de România, s-ar afla în comă, în urma unui infarct suferit recent.

Fiicele “fetei de cartier” au transmis pe pagina de Facebook a mamei lor următorul mesaj:

„Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă.”

În dreptul mesajului sunt postate câteva fotografii dintr-un spital. Cei care au văzut mesajul fetelor au postat mai multe comentarii prin care îi urează Nikitei însănătoșire grabnică. Printre aceste mesaje se află și unul în care un internaut a dat mai multe informații cu privire la starea Mihaelei Ispas. Un apropiat al Mihaelei spune că ea ar fi suferit un infarct. Și se pare că acesta nu ar fost primul.

Oamenii buni nu-mi găsesc cuvintele. Totul e adevărat. Prietena noastră, sora noastră Nikita cum o știe toată Europa e în comă de Duminică 31 Iulie. Una din fiicele ei îmi confirmă în privat de pe contul ei de Fb oficial – “Da Mami e în comă, a făcut infarct din nou!”.

 Acum rămâne Bunul Dumnezeu să facă o minune și să își revină din comă și să meargă acasă la fetițele ei și la familia ei și nu e nici o glumă și nici o farsă vă garantez eu Doamne ajută, Mihaela Nicoleta Ispas! – a transmis prietenul Nikitei.

Citeşte şi: Nikita, amenințată cu moartea de fostul soț

Tot în secțiunea de comentarii, fiicele Nikitei au repetat pentru cei care au spus că totul este o glumă, că anunțul este cât se poate de real. 

Nu e gluma sunt Fata ei. EU am postat!

Cum să fie farsă? Noi suntem singure de duminică fără mama. ATUNCI UNDE e mama???

Da, azi am fost de dimineață la spital. Trebuie să se trezească. DUMNEZEU E MARE! –  a transmis una dintre fetele Mihaelei Ispas.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!