Reţete: Tornedo din muşchi de vită, cu piper

De Lumea Femeilor pe

Pregăteşte o cină delicioasă!
O reţetă destul de complicată, însă rezultatele sunt de excepţie.
PENTRU 4 PERSOANE – PREPARARE: 35 MINUTE
COACERE: 30 MINUTE

► 800 g muşchi de vită
► sare, piper
► 50 g felii de bacon
► 500 g roşii
► 3 ardei graşi
► 2 căţei de usturoi
► 2 linguri de ulei
► 1 ceapă mare
► 2 linguri de unt

►Se spală carnea, se taie felii subţiri şi se bat uşor, ca pentru şniţele. Se dau pe ambele părţi cu sare şi piper. Se înfăşoară fiecare într-o felie de bacon şi se dau deoparte.
► Se spală ardeii graşi şi roşiile. Se taie roşiile în sferturi, se scot seminţele din ardei şi se taie fâşii, alături de usturoiul curăţat. Se încălzeşte uleiul într-o tigaie şi se pune ceapa curăţată şi tocată la călit. Se adaugă roşiile şi se mai lasă la foc mic, încă 5 minute. Se adaugă apoi ardeii, usturoiul şi se fierbe totul la foc mic, timp de 20 de minute.
► Într-o altă tigaie, se pun la călit în untul încins bucăţile de tornedo preparate (câte 2-3 minute pe fiecare parte). Se întinde deasupra compoziţia de legume şi se mai lasă 3 minute pe foc. Se serveşte cu garnitură de cartofi fierţi.

Poţi să prepari carnea de vită în mii de feluri. Încearcă şi asta. Ruladă de vită cu broccoli.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro