Reţete raw: Supă de pepene galben cu busuioc fără foc

De Diana Zagrean pe

O reţetă inedită, care vă scoate meniul din cotidian şi va uimi oaspeţii. În plus, este răcoritoare, sănătoasă şi extrem de aromată. Iată cum să faceţi o supă de pepene galben cu busuioc fără foc.
Ingrediente:
2 căni pulpă de pepene galben
¼ cană de ierburi proaspete (busuioc, mentă sau cimbrişor)
Sucul de la două lămâi verzi
2 mango, fără coajă şi fără sâmburi
1 linguriţă levănţică
Puţin ghimbir ras
Mod de preparare:
Amestecaţi pepenele, ierburile şi sucul de lime într-un blender. Adăugaţi bucăţile de mango, lavanda, ghimbirul şi amestecaţi până obţineţi o pastă omogenă.
Ornaţi cu câteva frunzuliţe de busuioc şi,eventual, cu biluţe de pepene scobite cu linguriţa de îngheţată . Serviţi foarte rece, direct de la frigider.
Poftă bună!
Foto: Thinkstockphotos
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro