REŢETE: Supă de linte şi morcovi, cu smântână

De Lumea Femeilor pe

Iată cum să prepari o supă delicioasă de linte şi morcovi, cu smântână, ca la mama acasă.

PENTRU 2 PERSOANE – PREPARARE: 20 MINUTE – FIERBERE: 10 MINUTE

► 250 g morcovi
► 3 cepe verzi
► 2 linguri unt
► 70 g linte roşie
► 500 ml supă de legume
► 1 căţel de usturoi
► sare, piper măcinat
► 150 g iaurt
► 2 linguri smântână
► 2 linguri verdeţuri tocate

Citeşte şi reţeta noastră de Supă cremă de ţelină
► Morcovii şi ceapa verde se curăţă şi se taie feliuţe mici. Usturoiul se curăţă şi se toacă mărunt. Legumele se călesc uşor în untul încins.
► Lintea roşie şi supa de legume se fierb timp de 10 minute. Se asezonează cu sare şi piper. Se repartizează în farfurii. Se pune în fiecare farfurie iaurt şi smântână, se încorporează legumele şi se serveşte.

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica