REŢETE: Muşchi de porc la cuptor cu legume

De Libertatea pentru femei pe

Iată o reţetă pentru prepararea unei fripturi de porc la cuptor cu legume ca la carte.
► Ingrediente
► un kg muşchi de porc
► sare
► 4-6 căţei usturoi
► cimbru verde măcinat
► piper negru măcinat
► 100 g unt
► 2-3 linguriţe ulei de măsline
► 250 ml vin alb sec
► o lingură miere
► 300 g broccoli
► 300 g conopidă
► 2-3 morcovi
► o legătură pătrunjel

► Preparare:
1. Se unge carnea cu 50 g unt moale. Se condimentează cu sare, piper, cimbru, usturoi, ulei de măsline, miere şi vin şi se dă la cuptor, la foc mediu. Se stropeşte din când în când cu zeama din tavă.
2. Broccoli şi conopida se spală şi se rup bucheţele, iar morcovii se feliază. Se fierb în apă cu sare, separat.
3. Legumele se scot, se scurg şi se gratinează în restul de unt. Se potrivesc cu sare şi piper şi se servesc cu friptura ornată cu cimbru şi pătrunjel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO