Macrou cu ardei

De Libertatea pentru femei pe

Macroul este un peşte gras, bogat în omega 3. Iată o reţetă delicioasă, care te ajută să ai o dietă sănătoasă!
Ingrediente
► 4 bucăţi macrou
►sare
►piper
►o foaie dafin
►3-4 linguri ulei de măsline
►100 ml vin alb dulce
►4 ardei diferite culori
►un fir praz
►3-4 căţei usturoi
►3 linguri ulei de floarea-soarelui
►cimbru verde
►o legătură pătrunjel
Preparare:
1. Se curăţă şi se spală peştele. Se unge tava cu ulei, se presară sarea şi piperul.
2. Se aranjează peştele în tavă şi se stropeşte cu vin, se pun boabe de piper şi dafin. Se acoperă cu hârtie de copt şi se coace la 150°C.
3. Se taie ardeii fâşii şi se călesc în ulei, cu prazul, la foc moderat. După ce s-au înmuiat, se adaugă sarea, usturoiul pisat şi cimbrul verde.
4. Se scoate peştele din tavă şi se ornează cu ardeii. Se servesc cu cimbru şi pătrunjel.
Încearcă şi reţeta de macrou cu legume!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro