Reţetă raw: Îngheţată de vanilie cu fructe, fără foc

De Ileana Voicu Ghinea pe

Chiar dacă săptămâna aceast nu prea şi-a arătat colţii, vara este gata, gata să ne sufoce din nou.
Zilele trecute am descoperit arma potrivită împotriva caniculei, este raw, este sănătoasă, şi se face imediat.

Ca şi ingrediente ai nevoie de:

2 căni de nuci caju înmuiate în apă (migdale, alune, etc.)
apă
un praf de sare
miere în funcţie de cât vrei să fie de dulce
2 linguri unt de cacao topit
10 căpşune (fructele pot fi alese în funcţie de gustul fiecăruia)
1 baton de vanilie

Mod de preparare:

Toate ingredientele, mai puţin fructele, se pun în blender şi se mixează până se obşine o compoziţie cremoasă, dar nu foarte groasă. Apoi se pun fructele tăiate în bucăţi măricele. La final, compoziţia se toarnă în boluri de îngheţată, care se pun la congelator.

După câteva ore vor fi numai bune de servit.
Poftă bună!

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge