Cotlet în sos cu legume

De Libertatea pentru femei pe

Încearcă această delicioasă şi hrănitoare cu legume şi carne de porc.
PORȚII: 4
Preparare: 40 MIN
► Ingrediente
► 800 g cotlet de porc
►sare
►piper
►cimbru
►usturoi
►2-3 linguri ulei de măsline
►un kg fasole verde fideluţă
►1-2 cepe roșii
►2 morcovi
►500 g roșii
►2 linguri oțet balsamic
►75 g unt
►o linguriță zahăr
►zeama de la 1-2 lămâi
►pătrunjel

► Preparare:
1. Se porționează carnea, se condimentează cu sare, piper, cimbru și se stropește cu ulei.
2. Se curăță fasolea fideluță, se spală și se opărește împreună cu morcovii tăiați. Separat, se spală ceapa și se taie solzișori. Se freacă cu sare, piper și se stropește cu oțetul balsamic. Se adaugă zahărul, zeama de lămâie, usturoiul și untul. Sosul se bate bine și se toarnă peste fasolea fiartă.
3. Se încinge grătarul și se rumenesc bucățile de carne. Se servesc cu fasolea marinată și se ornează cu pătrunjel şi roșii.
Încearcă şi reţeta de cotlet cu mango!
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat