DESERT: Cheesecake cu struguri şi jeleu de vin care îmbunătăţeşte circulaţia sângelui

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 19 ianuarie 2021, 11:26

Mod de preparare crustă:
Încălziţi cuptorul la 180 de grade. Amestecaţi toate ingredientele într-un blender şi turnaţi compoziţia într-o tavă de tort. Coaceţi circa 15 minute, sau până ce suprafaţa devine aurie. Lăsaţi la răcit şi preparaţi crema de cheesecake.
Pentru crema de brânză:
Amestecaţi crema de brânză (mascarpone) într-un blender până are o textură pufoasă. Adăugaţi zahărul şi amestecaţi până devine o cremă moale. Adăugaţi vinul alb ouăle şi vanilia. Amestecaţi bine şi daţi deoparte.
Încingeţi cuptorul la 150 de grade (minim) şi turnaţi crema de brânză şi vin peste crustă. Daţi la cuptor 30 de minute, după care rotiţi tava şi mai lăsaţi încă 30 de minute sau până se întăreşte crema de brânză şi ouă.
Incearca si Prăjitura în straturi cu banane şi nuci pentru păr şi unghii puternice

Mod de preparare jeleu de vin roşu:
Amestecaţi vinul roşu cu zeama de lămâie şi gelatina (pectina) într-o cratiţă. Aduceţi al fierbere pe foc mic , amestecând mereu. Adăugaţi şi zahăr, după gust şi în funcţie de vinul ales. Daţi în clocot timp de 1 minut (sau urmaţi instrucţiunile de pe pachetul de gelatină). Înlăturaţi spuma de deasupra.
Puneţi un strat de boabe de strugure peste crema de brânză şi turnaţi jeleu de vin deasupra. Când jeleul s-a întărit, puteţi orna cu încă un strat de struguri sau serviţi alături de ciorchini mici.
Serviţi rece, poftă bună!

Daca vrei si alte sortimente, incearca si aceste delicioase retete cheesecake

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!