Un deliciu! Prăjitură cu rom şi struguri!

.

Preţioasele boabe aurii şi negre din care iese vinul bun sunt în plin sezon şi pentru dulciuri deosebite. Îţi oferim aceste variante apetisante.

Ingrediente:

8 ouă,  300 g struguri,  300 g făină plus 2 linguri,  250 g zahăr,  250 g unt plus 20 g pentru tavă,  2 plicuri zahăr vanilinat,  un plic praf de copt,  100 ml rom

Cum se prepară:

1. Strugurii se pun în rom şi se lasă aşa timp de 30 de minute, înainte de a pregăti aluatul.
2. Între timp, untul se freacă cu zahărul şi zahărul vanilinat. După ce se obţine o cremă spumoasă, se adaugă ouăle, unul câte unul, amestecând după fiecare.
Vezi reţeta integrală pe site-ul Libertatea.ro!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton