REŢETE Italia: Cannelloni cu spanac

De Revista Unica pe

Invata sa prepari paste umplute delicioase de tip cannelloni cu spanac, ca in Italia.
12 tubuleţe cannelloni; 500 g spanac tocat; 2 cepe; 100 ml ulei de măsline; sare, piper; 100 ml lapte de soia; cubuleţe de brânză tofu; 8 roşii; 2 căţei de usturoi
Încearcă şi reţeta noastră de cannelloni cu roşii şi brânză
Curăţă roşiile de coajă, taie-le bucăţele şi înăbuşe-le la tigaie cu 3 linguri de ulei, sare, piper şi usturoi zdrobit, timp de 20 de minute. Pune spanacul peste ceapa tocată şi călită în puţin ulei şi fierbe-l 5 minute cu lapte de soia, sare şi piper. Umple canelloni cu spanac, aşază-le într-o tavă, pune peste ele cuburile de tofu şi acoperă-le cu sosul de roşii. Coace-le la cuptor jumătate de oră. Serveşte-le calde, cu busuioc proaspăt tocat deasupra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro