Cine este Nea Rață de la ”Ferma Vedetelor”

De Unica.ro pe 07 martie 2018
Nea Rață este deja cunoscut telespectatorilor Pro TV de la emisiunea ”Ferma Vedetelor”, unde are grijă ca vedetele să-ți îndeplinească sarcinile. Concurenții se tem de el, iar telespectatorii îl apreciază pentru umor și pricepere, însă puțini cunosc detalii din viața lui.

Florin Rață a trăit toată viață la țară, unde părinții i-au transmis dragostea lor față de animale și cunoștințele legate de îngrijirea lor. Apoi a terminat un liceu agricol și a fost angajat ca tehnician agronom, conform protv.ro. Printre altele, a lucrat la o bază furajeră unde a învățat multe despre îngrijirea și hrana animalelor.

De peste 10 ani, Nea Rață are propria fermă, animale și pământ. Se pare că aparițiile în emisiunea de la Pro TV l-au ajutat să-și rotunjească veniturile considerabil, având în vedere că după fiecare sezon de până acum, Florin și-a făcut cadou câte o mașină deloc ieftină.

El este căsătorit cu Mihaela și are doi copii, Maria, o tanara superba, și Bogdan, care deja este mai înalt decât tatăl lui.

 

 

 

 

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional