Ce spune Liviu Teodorescu despre fetele păcătoase | Româneşti, Vedete | Unica.ro

Ce spune Liviu Teodorescu despre fetele păcătoase

Liviu Teodorescu le dedică cea mai recentă piesă a sa, „Lista de păcate“, fetelor care par cuminți, dar care, „în buzunarul la spate, au o listă de păcate și, când se lasă noaptea, mai bifează câte unul“.

„Lista de păcate e o metaforă pentru aparențele care se dovedesc a fi înșelătoare

Prezența feminină „păcătoasă“ din videoclip este nimeni alta decât una dintre cele mai populare prezențe din social media din România, bloggerul/vloggerul Alina Ceușan.

alina ceusan liviu teodorescu lista de pacate 00

Alina Ceușan

„<<Lista de păcate>> e o metaforă pentru aparențele care se dovedesc a fi înșelătoare, la un moment dat. Despre fetele care par cuminți, dar care, în buzunar la spate, au o listă de păcate și, când se lasă noaptea, mai bifează câte unul. „Lista de păcate“ dă și numele E.P-ului pe care îl voi lansa toamna asta. Colaborarea cu Killa Fonic a fost ceva predestinat, mi-a spus ca îi place piesa și ar vrea să colaborăm fix pe data de 6 ianuarie 2018, piesa fiind începută pe 6 ianuarie 2017. Cred în semne și cred că piesa și clipul au o energie specială, pe care Alina Ceușan o reprezintă perfect. A empatizat excelent cu ideea, cred că asta se vede perfect în clip. Videoclipul este regizat de SAN, iar conceptul este semnat de SAN și de #W“, a declarat artistul.

De curând, Liviu a lansat single-ul „90-60-90”, alături de fratele său și frații Munteanu, reușind astfel să continue tradiția de a colabora cu vloggerii pentru piesele sale. Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus“, acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul „Obsesie“, la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce“, la Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele“ cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesă care are peste 38 de milioane de vizualizări, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.

Citește și – 20 de momente cu Liviu Teodorescu

Citește și – Cine este și cum arată tatăl lui Liviu Teodorescu. Ai crede că sunt frați

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: