Britney Spears, gata de măritiș?

 

Britney Speras s-a afișat cu un inel cu diamante pe inelarul mâinii stângi în timpul vacanței pe care și-o petrece în Hawaii alături de fiii ei.

britney hawaii hepta logodita costum de baie galben pe malul marii

(Foto Hepta)

Vedeta de 36 de ani are o relație de un an cu antrenorul de fitness și modelul Sam Asghari, de origine iraniană, care are doar 23 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru videoclipul ei „Slumber Party“, în 2016. La câteva luni de la prima lor întâlnire profesională, Britney și-a facut curaj și l-a sunat pe Sam, pentru a-l invita la o primă întâlnire romantică. Acum, poartă cu nonșalanță un inel care pare a fi de logodnă. Să bată din nou clopotele de nuntă pentru controversata vedetă?

Sam Asghari

Cântăreața americană a mai fost căsătorită de două ori: primul mariaj, cu prietenul ei din copilărie, Jason Allen Alexander, n-a durat decât 55 de ore și a fost anulat, iar a doua căsătorie a fost cu Kevin Federline, cu care are și cei doi băieți – Sean, de 12 ani, și Jayden James, de 11 ani.

Sam Asghari n-a fost în vacanță cu Britney în Hawaii, dar cei doi și-au petrecut Crăciunul și Anul Nou împreună în Las Vegas, locul în care Britney a avut show-uri în ultimii ani.

Britney a revenit pe val odată cu reprezentațiile din Las Vegas și e într-o formă foarte bună atât fizică, cât și psihică și nu mai are nimic din cea care era acum  zece ani, când a trecut printr-o cădere nervoasă severă.

 

Citește și – Scrisoarea emoționantă a cântăreței Britney Spears către copiii ei

Citește și – Britney Spears a strălucit în creaţia unei românce la lansarea colecţiei de lenjerie intimă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: