Horoscop: ce greşeli să eviţi în relaţie în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Dacă iubitul tău e Taur, caută să nu îi dai motive de gelozie. Leul Detestă să fie luat pste picior. Iar nativului din Gemeni nu îi place să fie contrazis. Vezi ce greşeli trebuie să eviţi cu iubitul tău.

Berbec

Cu Berbecul nu trebuie să te străduieşti prea mult sau dacă o faci el nu trebuie să-şi dea seama. “Miroase” imediat disperarea unei femei care vrea să se mărite cât mai repede şi asta îi taie cheful. De asemenea, nu te apuca să-i faci morală, ca şi cum ai fi mama lui. Îi place aventura şi riscul, iar asta nu o să se schimbe dacă îi faci tu observaţie. Nu vei reuşi decât să-l îndepărtezi de tine.

Taur

Taurului îi place competiţia, dar nu încerca să-l faci gelos. Dacă pe tine te amuză să-l vezi gelos, pe el îl deranjează lipsa de stabilitate într-o relaţie şi faptul că nu ştie încotro se îndreaptă. De asemenea, ţine cont că este un bărbat muncitor şi econom. Dacă te plângi mereu de job-ul tău sau eşti tot timpul la cumpărături va crede că eşti leneşă şi cheltuitoare, iar el nu apreciază acest gen de femeie.

Gemeni

Bărbatul Gemeni trăieşte în prezent, aşa că nu îi vorbi despre trecut, despre fostele tale relaţii, despre “tinereţea” ta. De asemenea, e un bărbat orgolios, aşa că încearcă să nu îl contrazici dacă nu e nevoie cu adevărat, ascultă-l când vorbeşte cu tine şi nu uita să râzi la toate glumele lui. Altfel va considera că nu îi oferi suficientă atenţie.

Rac

Orice ar fi, nu vorbi de rău despre prietenii lui, familia lui şi în special despre mama lui. Cei dragi, în frunte cu mama, sunt foarte importanţi în viaţa lui şi nu o să tolereze nicio femeie care îi vorbeşte de rău. Nu uita că Racul are nevoie de stabilitate şi încredere. Nu îl dezamăgi şi nu face pe indiferenta. Ţine cont că este foarte sensibil.

Leu

Îi plac femeile foarte îngrijite. Să nu apari vreodată în faţa lui cu unghiile murdare sau părul nespălat. Iar ca vestimentaţie nu trebuie să fii niciodată vulgară. Detestă aspectul ieftin şi de duzină. La fel de mult detestă să fie luat peste picior, aşa că nu face glume pe seama lui şi nu îi da de înţeles că eşti mai bună ca el. Are nevoie să simtă că este cel mai bun, chiar dacă nu aşa.

Fecioară

Este un bărbat pudic, discret şi “serios”. Oricât l-ai iubi, ai grijă cum te manifeşti în public. Numele de alint şi dovezile de iubire ar trebui să fie rezervate intimităţii. Ţine cont că este un bărbat punctual, ordonat, muncitor. Nu îl invita la tine acasă decât dacă este ordine perfectă, iar când te întâlneşti cu el ai grijă să nu întârzii niciun minut.

Balanţă

Orgolios şi sensibil, bărbatul Balanţă poate fi un iubit dificil. Dacă vrei să-l ţii lângă tine, trebuie să ai mult tact. Nu îl grăbi când are de luat o decizie, chiar şi una minoră, nu face glume pe seama lui, mai ales de faţă cu prietenii şi ai grijă să fii mereu frumoasă, cu manichiura perfectă, coafură la modă şi haine bine alese. Îi place să se mândrească cu femeia de lângă el.

Scorpion

Cea ai mare greşală pe car eo poţi face uc un Scorpion este să-i refuzi avansurile sexuale. Este foarte pasional şi îşi doreşte ca iubita lui să fie la fel. Când îl refuzi va crede că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. De asemenea, ai grijă să nu îl critici mai ales în legătură cu lucrurile pe care nu le poate schimba.

Săgetător

Săgetătorul ţine foarte mult la libertatea lui, deci nu face crize de gelozie, nu îl suna tot timpul şi stai departe de telefonul sau buzunarele lui. Detestă femeile care vor să-l controleze. Chiar dacă eşti cumpătată şi econoamă, el te va crede  zgârcită de câte ori spui “e prea sucmp”, aşa că nu încerca să-i numeri fiecare bănuţ.

Capricorn

Muncitor, onest, pudic, inteligent… cam aşa e bărbatul Capricorn. Îl pui pe fugă dacă te plângi că munceşti prea mult, dacă îi vorbeşti de ultimul tabloid citit, dacă te îmbraci vulgar  sau îi povesteşti cum ai încălcat legea. Detestă lenea, vulgaritatea şi persoanele neserioase.

Vărsător

Chiar dacă e bărbatul vieţii tale, nu i-o spune de la început pentru că o să-l sperii şi nici nu va mai vrea să te cunoască. De asemenea o să-l sperii dacă faci scene de gelozie sau dacă, din alt motiv, îl faci de râs în public. Urăşte să se plictisească. Dacă nu ai ceva interesant de spus sau de povestit nici nu va vrea să te vadă a doua oară.

Peşti

Este sensibil şi orgolios. Aşa că nu trebuie să faci glume pe seama lui şi nu trebuie să-l dezamăgeşti. Iar pentru el poate fi o dezamăgire chiar şi faptul că nu l-ai sunat atunci când i-ai promis. Foarte important este să nu-i faci morală când greşeşte. Îşi dă seama şi el de greşelile făcute şi le regretă. Are nevoie de o femeie care iartă şi acceptă defectele lui.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!