Horoscop: vezi cum stai cu dragostea în luna aprilie!

De Amelia Matei, pe

Dacă eşti Rac trebuie să-ţi cobori un pic aşteptările în luna aprilie, pe când nativele din Leu au parte de mici probleme sentimentale. Vezi ce îţi aduce şi ţie luna aprilie în dragoste.

Berbec

Luna are şi zile bune, mai ales în ultima săptămână. Dar până atunci mai ai de trecut peste nişte probleme nu foarte mari, dar enervante. Poate fi vorba de nişte discuţii în contradictoriu cu iubitul tău, nişte orgolii copilăreşti, dar de ajuns cât să-ţi dea de gândit.

Altfel, nu apar schimbări majore în viaţa sentimentală a Berbecilor, nici dacă au o relaţie, nici dacă sunt singuri. Celibatarele ar trebui să iasă mai mult din casă dacă vor să întâlnească marea dragoste, căci ea nu va veni la uşa lor, asta-i sigur.

Taur

Se anunţă unele schimbări pe plan sentimental, dar nu unele vizibile. Se pare că ceva se schimbă în sufletul tău şi nu se poate spune dacă e de bine sau de rău. Poate că începi să-l priveşti cu alţi ochi, poate înţelegi abia acum anumite lucruri. Cert este că ceva va fi altfel în zilele următoare.
În a doua parte a lunii trebuie să fii mai atentă la persoanele care pătrund cu forţa în relaţia ta şi să găseşti moduri de a le ţine la distanţă.

Gemeni

Nu se întrevăd schimbări, dar să ştii că te aşteaptă unele surprize din partea iubitului tău. Dacă sunt plăcute sau neplăcute, rămâne să descoperi, dar cert este că în urma acestor surprize nu se va schimba nimic în relaţia voastră.
Dacă eşti singură, să ştii că cel la care visezi ar putea fi mai aproape decât crezi. Trebuie doar să-ţi cobori un pic standardele.

Rac

Nici tu nu eşti perfectă, aşa că de ce visezi la un bărbat perfect? Dacă ai o relaţie, dorinţa ta de perfecţiune ar putea să creeze şi discuţii şi certuri pentru că el ar vrea să se relaxeze în prezenţa ta, să fie OM, nu Făt-Frumos.
Dacă eşti singură, dorinţa de perfecţiune te va face să treci cu vederea un posibil partener, care nu e chiar Făt-Frumos, dar poate fi potrivit pentru tine.

Leu

Primele zile ale lunii sunt pline de probleme şi tot felul de discuţii nu tocmai plăcute. Din a doua săptămână însă lucrurile se mai relaxează şi ai să vezi cum relaţia ta devine tot mai romantică şi mai apropiată. În sfârşit deveniţi cei mai buni prieteni şi ai curajul să discuţi orice cu el, dar fără ca asta să vă afecteze relaţia sexuală, care rămâne la fel de fierbinte.
Pentru nativele singure nu este o lună tocmai bună, dar vor câştiga ceva experienţă în privinţa bărbaţilor.

Fecioară

Zilele următoare nu aduc nimic nou, ba din contră, totul pare să meargă spre banalitate în viaţa ta sentimentală. Dar spre jumătatea lunii lucrurile se schimbă la 90 de grade şi totul devine mult mai interesant. Totul e legat de comunicare, deci e posibil ca o discuţie sinceră să vă apropie mult. Sau poate o ceartă aprinsă duce la o împăcare mai dulce ca mierea.
Dacă eşti singură, nu refuza invintaţii şi propuneri doar bazându-te pe aparenţe.

Balanţă

O decizie care e foarte greu de luat te ţine ocupată în primele două săptămâni. Ştii că viaţa ta de cuplu se va schimba radical şi habar nu ai dacă eşti gata pentru asta. Degeaba ceri sfaturi pentru că  într-o asemenea problemă nimeni nu se va băga. Răspunsul e în sufletul tău.
Tot o decizie le aşteaptă şi pe nativele singure care ar putea avea de ales între carieră şi o posibilă relaţie promiţătoare.

Scorpion

Senzualitatea, pasiunea, picanteriile au dispărut din viaţa ta. Aproape că nu te mai recunoşti şi nu-l mai recunoşti pe el. Oricum, lucrurile se vor schimba după jumătatea lunii, iar schimbarea vine mai mult de la el.
Dacă nu ţi-ai găsit încă jumătatea, probbail că nici nu îţi doreşti să o găseşti luna asta. Ai nevoie de linişte şi un timp doar pentru tine. Dar nu da cu piciorul unei ocazii bune dacă ea se iveşte.

Săgetător

Fie că ai o relaţie, fie că nu ai, din a doua săptămână a lui Aprilie eşti complet topită şi îndrăgostită. Un gest, nişte cuvinte, o discuţie te pot face să-l vezi pe iubitul tău într-o altă lumină, complet nouă şi care te dă pe spate.

Dacă eşti singură, probbail că vei cunoaşte pe cineva care te face să visezi cu ochii deschişi. Dar asta nu înseamnă că şi tu ai acelaşi efect asupra lui. Deci înainte să-ţi imaginezi câţi copii îi vei face, întreabă-te ce simte el pentru tine.

Capricorn

Relaţia ta banală şi liniştită îţi convine de minune. Oricum nu eşti genul care să alerge după aventuri sentimentale sau de alt fel, aşa că adori rutina, liniştea şi faptul că sunteţi în primul rând prieteni. Problema e ce părere are el despre asta… Dacă eşti singură primăvara te inspiră şi îţi dă o dispoziţie romantică, dar din păcate ai aceeaşi atracţie faţă de rutină şi sunt slabe şansele că cunoşti pe cineva nou.

Vărsător

Viaţa ta e dominată de latura sentimentală luna aceasta. Poate ai o aniversare în cuplu, poate un eveniment special… cert este că ralaţia ta te preocupă cel mai mult, chiar în detrimentul carierei, şi eşti în căutare de noi şi noi moduri în care să-l surprinzi pe cel iubit.

Nativele care nu au o relaţie sunt la fel de preocupate de viaţa sentimentală şi îşi doresc mai mult ca oricând să facă parte dintr-un cuplu.

Peşti

Liniştea de care ai nevoie intră încontradicţie cu nevoile iubitului tău care s-ar putea să fie deja sătul de rutină. În ultima săptămână vor fi câteva zile de panică şi unele gânduri de despărţire din partea unuia din voi, dar veţi trece cu bine peste ele.

Dacă eşti singură nu ai nici chef, nici timp ca să te întâlneşti cu un potenţial viitor iubit, dar asta nu te deranjează câtuşi de puţin.

Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!