Zodii de femei care stârnesc gelozia soților

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 16:57
Viața în cuplu poate fi frumoasă, fericită, plină de bucurii, dar poate veni și cu probleme. Ca atunci când, spre exemplu, pe lângă voi pe stradă trece o femeie interesantă, iar tu nu te poți abține să nu o admiri și să nu o invidiezi totodată, chiar dacă poate iubitul tău poate nici nu a remarcat-o.

Iată în ce zodii sunt cel mai adesea femeile care stârnesc gelozia soților sau a partenerilor de viață.

Berbec

Independentă, sigură pe sine, fără a avea nevoie de confirmări din alte părți, femeia-Berbec va fi întotdeauna sexy. Va tăia respirația bărbaților și va stârni admirația și deopotrivă invidia celorlalte femei. Întotdeauna ca scoasă din cutie, atentă la fiecare detaliu al look-ului ei, nativa acestei zodii are un impact fantastic la prima vedere.

Citește previziunile astrale de astăzi pentru zodia Berbec

Gemeni

Femeia-Gemeni este dornică să fie admirată tot timpul, așa că nu își permite să iasă din casă nearanjată. Este foarte creativă și știe să-și combine hainele din șifonier în așa fel încât să pară că ceea ce poartă ea este o ținută nou-nouță. Cochetă, minionă, slăbuță și bine proporționată, femeia-Gemeni are o frumusețe pe care o conștientizează din plin și de care  nu se sfiește să facă paradă. Iubește să fie admirată tot timpul, iar asta le scoate din sărite pe celelalte femei din zodiac.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!