Zodii care vor avea copii în 2019

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 17 decembrie 2018, 16:12
Anul 2019 vine cu vești bune pentru majoritatea zodiilor, iar câteva dintre acestea se remarcă în mod deosebit în sectorul familiei, sector care va avea parte de schimbări mărețe.

Tranzitele astrologice care vor amprenta anul 2019 vor fi puternice și benefice pentru unele zodii care vor avea șansa de a-și mări familia. Iată care sunt zodiile care vor avea copii în 2019!

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi binecuvântați în plan sentimental nu numai cu o nouă iubire, în cazul nativilor singuri, ci și cu un copil, în cazul cuplurilor solide și stabile. De altfel, Jupiter, planeta marilor beneficii, tranzitează casa mariajului până în decembrie 2019 și le poate aduce nativilor Gemeni o căsătorie. În multe dintre cazuri, marele eveniment va fi favorizat de apariția unei sarcini. Lunile benefice din punct de vedere astrologic pentru conceperea unui copil în cazul celor născuți în zodia Gemeni sunt aprilie, august și octombrie.

Leu

Cei născuți în zodia Leu care se află în relații de lungă durată sau sunt căsătoriți vor avea șanse foarte mari să devină părinți în anul 2019. Dacă ar trebui să alegem o singură zodie care va experimenta maternitatea în 2019, atunci aceea va fi, fără îndoială zodia Leu. Planeta Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, tranzitează întocmai sectorul copiilor, prin urmare doar acei nativi care nu-și doresc sub nicio formă să devină părinți în 2019 nu vor deveni. Jupiter va tranzita și zona sentimentală, deci aspectele vor fi bune și pentru acei nativi care-și doresc să-și consolideze relația sau să-și întâlnească jumătatea. Atenție! Jupiter activează și casa aventurilor, prin urmare nu este exclus ca nativii care au relații extraconjugale să devină părinți în povestea de dragoste clandestină.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor trece prin schimbări și transformări majore în anul 2019, iar unul dintre sectoarele vizate este întocmai cel sentimental și al copiilor. Cu guvernatorul lor alături, întocmai Saturn, planeta lecțiilor de viață, care s-a întors acasă, în semnul lor, după 28 de ani, nativii Capricorn vor experimenta noi emoții și vor avea parte de evenimente de natură să le schimbe sensul vieții, însă nu neapărat într-o manieră negativă. Saturn este ca un părinte pentru acești nativi, prin urmare lecțiile sale vor fi, nu neapărat blânde, dar cu impact pozitiv pe termen lung. În plus, Uranus, planeta marilor schimbări, le va tranzita casa copiilor întreg anul 2019 și le va aduce nativilor, pe lângă multe altele, și posibilitatea de a deveni părinți și de a-și mări familia.

Sursă foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!