Zodii care trădează fără remușcări. Lovesc exact când te aștepți mai puțin

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 25 martie 2024, 16:25

Fie că este vorba de prietenii, legături romantice sau colaborări profesionale, trădarea este mereu o experiență neplăcută și dureroasă. Astrologii spun că există anumite trăsături de personalitate care scot la iveală predispoziția oamenilor la trădare. Haideți să aflăm care sunt semnele zodiacale care au tendința să ne trădeze fără să se gândească la consecințe.

Berbec

Sunt nativii îndrăzneți ai zodiacului, care își urmăresc obiectivele fără teamă. Au calități de conducere admirabile, dar natura lor impulsivă îi poate determina uneori să-și trădeze aproapele, exact atunci când acesta se așteaptă mai puțin. Firea lor competitivă și dorința de fi mereu cu un pas înaintea celorlalți îi poate determina să-și prioritizeze propriile interesele fără să țină cont se sentimentele celorlalți.

Gemeni

Sunt cunoscuți pentru natura lor duală și sunt persoane carismatice, cărora le place atenția celor din jur. Dar nehotărârea și tendința lor de a-și schimba mereu părerile și deciziile îi poate face să-i trădeze pe alții neintenționat. Gemenii nu sunt cele mai loiale semne din zodiac și vor considera că trădarea partenerului/parteneri este doar o joacă.

Citeşte şi: Horoscop Cristina Demetrescu, pentru a doua jumătate a lunii martie. Cum sunt afectate zodiile de eclipsa de Balanță

Citeşte şi: Zodiile cu ghinion în dragoste în aprilie 2024. Se confruntă cu schimbări neașteptate, monotonie și emoții puternice

Citeşte şi: Horoscop Neti Sandu, 20 martie – 21 aprilie 2024. Probleme de sănătate pentru majoritatea nativilor. Și surprize colosale pe plan financiar

Citeşte şi: Minerva, ritual de îndeplinire a dorințelor cu ocazia echinocțiului de primăvară, pe 20 martie 2024. „La mine a mers!”

Săgetător

Săgetătorii sunt persoane aventuroase și își prețuiesc independența mai mult ca orice. Au o poftă lor de viață molipsitoare, însă greu reușesc să fie loiali unei singure persoane. Setea lor de experiențe noi i-ar putea face să treacă cu vederea consecințele acțiunilor lor, rănindu-i din neatenție pe cei apropiați.

Balanță

Este un semn diplomat ce, de cele mai multe ori, păstrează armonia în toate aspectele vieții. Au un farmec aparte ce îi face mediatori excelenți, numai că din dorința de a fi pe placul tuturor, ajung să-și trădeze apropiații fără intenție. Nu este adeptul conflictelor, așa că va încerca să evite abordarea problemelor în mod direct, ceea ce duce la neînțelegeri și trădare.

Scorpion

Sunt firi pasionale, dar pot cădea ușor în extreme emoționale. Deși sunt extrem de loiali celor la care țin, emoțiile exacerbate și frica de vulnerabilitate îi pot determina să-i trădeze pe alții, ca mijloc de autoconservare. Din pricina naturii lor secretoase, este dificilă aflarea intențiilor pe care le au, ceea ce duce la neînțelegeri și trădări.

Pești

Peștii sunt suflete pline de compasiune si empatie, sunt firi liniștite și au tendința de a evita conflictele și confruntările de tot felul. Dar, ca Gemenii, sunt semne duale și își pot schimba instant din motive doar de ei știute. Așa că nu este de mirare dacă prietenul tău la cataramă din zodia Pești te va trăda fără remușcări.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter