Zodii care s-au născut să fie vedete

De Adina Radu, pe

După lungi analize a celor mai importante vedete din lumea filmului, a modei și a muzicii, este clar că cei născuți sub anumite zodii au șanse mai mari să fie vedete. Cele mai cunoscute vedete sunt născute sub semnul Săgetătorului. Dintr-un eșantion de 100 de vedete din toate timpurile am găsit o majoritate de celebrități în zodia Săgetător. Printre ele se numără Frank Sinatra, Jimi Hendrix, Noel Coward, Tina Turner, Britney Spears sau Scarlett Johannson.

De ce Săgetătorii sunt predestinați pentru o carieră în showbiz? Poate pentru că, de la naștere au o exuberanță naturală. Nu o ascund și nu o restrâng. Această exuberanță este atât de onestă, naturală și plină de speranță încât este irezistibilă.

Săgetătorii au o o calitate extrem de utilă, sunt surzi la cuvântul  “imposibil”. Pentru ei nu există acest imposibil, totul este posibil în viața lor și poate de aceea reușesc mereu să ajungă pe o scenă, pentru că nu renunță niciodată.

O data ajunși sus, vor și mai mult și mai mult. Fiecare ștachetă pe care o ating este un pas pentru următoarea. O dată ce încep să viseze, vor ajunge să atingă acele visuri.

Fecioarele sunt și ele prezente în lumea vedetelor în proporție destul de mare. Beyonce, Michael Jackson, Lauren Bacall, Leonard Cohen, Sophia Loren, Keanu Reeves, Thalia sau Hugh Grant.

Această zodie calmă s-a născut să înderepte neregulile și o face așa de subtil încât nici nu observe asta. Fecioara este motivată să aibă succes și datorită faptului că este mereu greu de înțeles de ceilalți. Asta o îndeamnă să se exprime artistic.

Racul este present pe scena lumii. Această zodie, sub ghidajul Lunii trece prin diverse stări în funcție de luna plină sau luna în creștere. Tom Cruise, Selena Gomez, Tom Hanks, Olivia de Havilland, Nelson Mandela, Vin Diesel sau Robin Williams sunt doar o parte din vedetele care au influențat lumea strălucitoare a celebrității.

Lindsay Lohan este reprentantul perfect al acestei zodii, trece repede de la o stare la alta, vrea să fie așteptată, adorată, dar este sensibilă la critici. Racul, prin în mrejele celebrității se pierde pe sine, dar nu înainte să facă un show adevărat.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!