5 sfaturi ca să scapi cu bine de Mercur în retrograd

De Unica.ro, pe

Ţi s-a întâmplat vreodată să ai nu doar o zi… ci o săptămână sau chiar două demne de filme horror? Înseamnă că ai simţit din plin puterea planetei Mercur, aflată în retrograd. Ce poţi face ca să scapi de influenţa negativă:
De trei sau patru ori pe an, planeta intră în retrograd şi atunci încep să se întâmple toate relele deodată. Asta înseamnă că nu ar trebui să semnezi contracte noi de orice fel, să faci achiziţii scumpe, să călătoreşti, să comunici chestiuni importante pentru care ai vrea un rezultat pozitiv şi aşa mai departe. Uite cum te poţi „salva” măcar un pic de haosul creat de marele Mercur.

Aşteaptă-te la întârzieri când pleci în vacanţă

Nimănui nu îi place să i se dea planurile peste cap. Mai ales dacă ai muncit mult ca să îţi iei câteva zile de vacanţă şi te trezeşti că o urgenţă te ţine în loc. Aşadar, fă liste cu toate actele pe care le-ai putea uita, sună şi confirmă toate rezervările făcute din timp, verifică tot traseul şi că ai absolut toate actele necesare la tine.

Mai bine refaci decât să înnoieşti

Cum spuneam şi mai sus, când planeta se află în retrograd, nu este bine să faci contracte noi – sau să începi orice nou. Ci mai sănătos în acest caz este să revizuieşti tot ce ai, până se termină transferul planetei. Reînnoieşte, revizuieşte, repetă şi refă: ocupă-te din nou de tot ce este important pentru tine, ca să fii sigură că poţi începe un nou capitol, curat.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!