Sfaturi de la astrolog pentru un an mai bun

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 13 martie 2015, 14:33
Astrologul de serviciu știe cel mai bine ce pericole, cumpene și oportunități aduce anul 2015. Dacă vrei să profiți de ocaziile bune și să te ferești de necazuri în acest an, vezi ce recomandări personalizate fiecărei zodii îți face specialista noastră.

Horoscop 2015 – sfaturile astrologului

Semnele de Foc (Berbecii, Leii, Sagetatorii) vor avea un an plin de provocări și planetele vor lucra în general în favoarea lor, dar trebuie să fie atenți să nu tragă prea tare. Surmenajul nu este o glumă.

Semnele de Pamânt (Taurii, Fecioarele si Capricornii) au parte de ceva probleme financiare, de aceea este recomandat să strângă când pot cureaua și fonduri suplimentare, pentru zile negre. Vacanța nu trebuie neapărat să fie în străinătate.

Semnele de Aer (Gemenii, Balanţele, Varsatorii) au parte de multe călătorii și aventuri, dar asta poate însemna și cheltuieli mari și oboseală. Mare grijă la sănătate și nu renunțați la slujbă, până nu primiți o ofertă fermă din altă parte.

Semnele de Apa (Racii, Scorpionii, Pestii) au parte de un 2015 plin de iubire și echilibru. Dacă nu aveți un partener, astrele vă încurajează să dați o șansă acelei persoane care vă tot caută, iar dacă aveți deja un suflet pereche, poate că este timpul să bată clopotele, de nuntă sau botez.

Berbec

Anul 2015 va fi unul plin de provocări, suișuri și coborâșuri pentru nativii acestei zodii, iar astrologul recomandă prudență și, măcar din când în când, odihnă.

Taur

2015 este cel mai prost an pentru a juca la loto dacă ești taur. Nativii zodiei nu au deloc noroc din punct de vedere al finanțelor și nici investițiile nu sunt o idee bună.

Gemeni

Gemenii au un an plin de aventuri și călătorii către locuri interesante. Totul este bine și frumos și amintirile sunt inegalabile, dar trebuie avută mare grijă la buget și la sănătate.

Rac

Anul 2015 este pentru raci anul iubirii eterne. Capra de lemn, în combinație cu planetele aliniate corect în casa dragostei vor aduce un Făt Frumos sau un mini prinț în scutece de aur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!