Previziunile lui Neti Sandu, la început de 2023, pentru fiecare zodie: „Va fi un an altfel”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Previziunile astrologice ale lui Neti Sandu, pentru anul 2023. Vedeta PRO TV a dezvăluit ce pregătesc astrele în noul an, pentru fiecare zodie a horoscopului.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, prezentatoarea rubricii Horoscop, de la Știrile PRO TV a vorbit despre lucrurile la care fiecare zodie ar trebui să se aștepte în noul an, subliniind faptul că 2023 „va fi un an altfel”.

Previziunile lui Neti Sandu pentru Berbec, în anul 2023

„Berbecul ar trebui să o ducă bine, poate să reia ceva, un lucru pe care l-a început în 2022. Au la dispoziție luni bune în care să definitiveze ceva ce au început anul trecut. Jupiter se mută apoi în Taur și berbecii ar trebui să aibă noroc de bani. Berbecul e printre favoritți. Cu dragostea poate fi bine, dar nu avem nicio garanție.”, spune Neti Sandu.

Previziunile lui Neti Sandu pentru Taur, în anul 2023

„Ar trebui sa fie bine în 2023, pentru că din mai, Jupiter intră în Taur. Binele arată ca vine cu o promisiune și după aceea Jupiter retrogradează și înseamnă că va trebui să muncească mai mult ca să poată duce la bun-sfârșit promisiunea. Cu sănatatea…e ceva acolo ce nu a fost tratat și va ieși la iveală. Cu dragostea poate să fie bine, sunt momente în an când poate să fie bine, prin luna septembrie.”

Previziunile lui Neti Sandu pentru Gemeni, în anul 2023

„Gemenii au avut vreo 9 luni de zile de Marte Retrograd. Au o lecție serioasă de învățat, să corecteze ceva, să repună pe tapet ceva și după să își recorecteze statutul profesional, pentru că Saturn intră în zodia carieră. Atenție la sănătate și la partener.”

Previziunile lui Neti Sandu pentru Rac, în anul 2023

„Racii ar trebui sa aibă succes. Revine sfera succesului si le dă o sansă, dar nu au încredere, nu au curaj. Pot obține o promovare și pot face o asociere cu cineva, intră într-o colectivitate și de acolo se pun în valoare.”

Citește și: Zodiac chinezesc 2023: Ce să nu faci în anul Iepurelui de Apă dacă vrei să te bucuri de prosperitate

Previziunile lui Neti Sandu pentru Leu, în anul 2023

„Leii scapă de opoziția cu Saturn, care a fost foarte dură, și acum se pot bucura de relația bună cu Jupiter din zodia Berbec, tot semn de foc și iese ceva bun. Poate să călătorească, să legalizeze acte sau să facă niște studii foarte frumoase.”, spune Neti Sandu.

Previziunile lui Neti Sandu pentru Fecioară, în anul 2023

„Fecioara a prins opoziția cu Jupiter în casa căsătoriei în anul 2022, și dacă voiau se puteau căsători. Au fost două șanse, dacă nu au simțit nu au făcut-o. Cu banii poate să o ducă mai bine în 2023, poate să capete o moștenire. Jupiter intră și în casa călătoriilor pentru ei.”, a spus Neti în emisiunea de la PRO TV.

Previziunile lui Neti pentru Balanță, în anul 2023

„În momentul ăsta, Balanța poate intâlni pe cineva și se poate căsători, Poate găsi un job foarte bun și poate avea și un surplus financiar, poate apărea o moștenire. Saturn va sta în casa serviciului și va fi mult de muncă și cu mai mult efort.”

Previziunile lui Neti Sandu pentru Scorpion, în anul 2023

„Scorpionul îl are în casa partenerială, din mai, pe Jupiter. Până atunci e o șansă la serviciu să fie mai bine, bani mai mulți. Multă muncă, dar satisfacții. Casa partenerială se activează apoi și se pot căsători. Cu sănătatea…dacă nu au tratat o problemă, acum aceasta va apărea.”, a spus Neti în emisiunea de la PRO TV.

Citește și: Cristina Demetrescu a făcut horoscopul pentru 2023: „Este anul oamenilor independenți”. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziunile lui Neti Sandu pentru Săgetător, în anul 2023

„Avem Saturn în casa Case, sunt ceva probleme de rezolvat pentru Săgetători. Poate să apară cineva, toată lumea îi place, toata lumea îi iubește. Jupiter va ajunge din nou în casa serviciului. sunt ceva schimbări la capitolul partenerial, dar și cu șefii. E o tensiune, dar e bine că Jupiter face ce trebuie.”, spune Neti Sandu.

Previziunile lui Neti Sandu pentru Capricorn, în anul 2023

„Capricornul ar trebui să fie mai destins. Jupiter intră în Taur care e o ușurare pentru ei. Sfera sentimentală va fi foarte bună, dar și sfera creativă. Vor fi provocări pentru că pe de o parte e o formă de stabilitate, pe de alta vin alte provocări și există tentații. În dragoste ar trebui să fie bine, dar vor fi niște puseuri de gelozie.”, a spus Neti în emisiunea de la PRO TV.

Citește și: Horoscop zilnic, 4 ianuarie 2023. Fecioarele se îngrijesc de sănătate, Capricornii pun pe primul plan problemele casnice

Previziunile lui Neti Sandu pentru Vărsător, în anul 2023

„Vărsător a scăpat de saturn în zodia lui. Trebuie să învețe să gestioneze altfel banii. Saturn stă 3 ani în zodia banilor și a contractelor. O să apară o oportunitate pentru a se muta. La capitolul comunicare trebuie să mai descopere ceva, să faca ceva în plus. Cu iubirea…cu Marte Retrograd în Gemeni, par să fie probleme. Cei necăsătoriți pot întâlni pe cineva, poate fi chiar un fost partener.”, a spus Neti în emisiunea de la PRO TV.

Previziunile lui Neti Sandu pentru Pești, în anul 2023

„Saturn vine in zodia lor si va fi o altă viață. Poate fi bună dacă ei contribuie cu ce trebuie, dar daca se lasa copleșiti nu va aduce ceva bun. Jupiter intră in casa banilor lor si pot avea niste colaorări si contracte mai bune. Trebuie sa se maturizeze”, spune Neti Sandu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!