Previziuni astrale pentru luna Octombrie

De Corina Buhagiar pe

Cum o să-ţi meargă luna aceasta? Depinde cât eşti de îndrăgostită… şi cât de bine te înţelegi cu Venus, planeta iubirii. Prezenţa Soarelui în zodia Balanţei imprimă tuturor…
o dorinţă mai mare de armonie, atât cu sine cât şi cu ceilalţi. Relaţiile – de cuplu, în special – capătă o importanţă mai mare şi suntem dispuşi să facem eforturi ca ele să „meargă”. Iubirea a prima dintre preocupările noastre, lăsând în urmă banii sau munca.

Până pe 10 octombrie Marte şi Venus sunt în conjuncţie, ceea ce ne va aduce un plus de pasiune. Chiar dacă vom face amor mai mult ca de obicei, nu înseamnă că iubirea va fi lipsită de încercări. Emoţiile puternice, orgoliul sau pretenţiile îngreunează sentimentele şi avem nevoie de mai multe dovezi de dragoste ca să fim convinşi că suntem iubiţi.

Din 8 octombrie Venus intră în mişcare retrogradă ceea ce predispune la conflicte sentimentale. Mare grijă la ce cumpărăm, căci e posibil ca o rochie care arăta trăznet pe manechin să nu ne mai placă ajunse acasă şi să n-o îmbrăcăm niciodată. Pot să apară şi complexe de inferioritate legate de frumuseţe: „m-am îngrăşat”, „nimic nu mai stă ca lumea pe mine” sau „părul asta nu mai are nicio formă” ne vor apare frecvent pe buze.

Până la mijlocul lunii activităţile noastre sunt sub semnul lui Saturn care le imprimă seriozitate şi conştiinciozitate. Dacă vrei să-ţi impresionezi şeful în mod plăcut, trebuie să te vadă chibzuită şi în banca ta. De pe 16 octombrie în acolo însă entuziasmul, dinamismul şi jovialitatea induse de trigonul Marte – Jupiter sunt cele care asigură succesul. Este de dorit să fii mai iute în decizii, cu un spirit de iniţiativă crescut.

Pe 21 octombrie Mercur trece în Scorpion, urmat după două zile de Soare. Atmosfera se va schimba radical: Scorpionul este cel care ne oţeleşte voinţa, ne pune la treabă şi ne transformă, vrem – nu vrem. Vom deveni mai îndrăzneţi şi mai severi cu noi înşine şi cu ceilalţi. Dacă ţinem cont că tot atunci este şi Luna Plină, n-ar fi exclus ca această trecere, de la gingăşia Balanţei la duritatea Scorpionului să se facă „cu bubuieli”. Cel mai înţelept este să ne înfrânăm reacţiile şi să gândim înainte de a acţiona sau de a da o replică tăioasă. Chiar dacă partenerul de trafic te înjură, nu înseamnă că trebuie să răspunzi şi tu la fel…

La sfârşitul lui octombrie treburile se mai liniştesc. Marte trece în Săgetător şi nu vom mai simţi atât de acut dorinţa să ne afirmăm pe plan profesional. Dacă până acum am scos untul din noi, străduinde-ne în fel şi chip, ultimele zile ale lunii ne vor găsi mai relaxaţi şi optimişti.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro