Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 9-15 septembrie

De Amelia Matei, pe

Săptămâna va avea momente grele, mai ales la început şi la sfârşit. Zilele de luni, sămbătă şi duminică vor pune probleme pentru majoritatea zodiilor. Vezi ce te aşteaptă şi pe tine.
Berbec
Astrele îţi vor pune tot felul de obstacole la începutul săptămânii şi apoi din nou la sfârşit. Între cele două perioade grele, însă, vei avea parte de zile bune, în care eşti destul de eficientă. Va fi perioada ideală ca să te ocupi de problemele restante, dar nu ca să îţi faci noi proiecte. Weekendul va fi destul de dezorganizat şi confuz, mai ales cu privire la viaţa sentimentală.

Taur
Astrele scot la iveală latura ta extravagantă, mai ales la începutul şi la sfârşitul săptămânii. Va trebui să-ţi impui singură nişte limite. Între cele două perioade mai dificile ai zile mai bune, în care ai timp să te gândeşti, să faci planuri şi să gândeşti clar. Este în joc reputaţia ta profesională şi starea ta financiară.

Gemeni

După un început confuz şi dezorganizat, săptămâna devine calmă şi liniştită. La mijlocul săptămânii ai zilele cele mai bune pentru că poţi să comunici mai uşor, iar relaţiile tale devin mai strânse. Asta te ajută şi în viaţa profesională, dar şi în cea personală, unde e posibil să apară o schimbare în bine. Pot să apară unele obstacole pe toate fronturile.

Rac
În primele zile eşti mai egoistă un pic, ceea ce e un lucru bun. Pentru că te gândeşti numai la tine şi la problemele tale, e posibil să faci unele progrese pe care le aştepţi de ceva timp. Din păcate, sfârşitul săptămânii este mai greu şi e posibil să pierzi tot ce ai realizat în cele câteva zile bune. Ai o înclinaţie către ceartă, conflict, aruncatul de vorbe dure, lucruri care îi pot răni pe cei din jur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!