Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna noiembrie

De Amelia Matei, pe

Unele relaţii ajung la un punct critic spre sfârşitul lunii, însă pentru alte zodii viaţa e mai roz ca oricând. Vezi ce te aşteaptă luna asta în dragoste!

Berbec

Relaţia de cuplu merge bine şi îţi aduce multe bucurii, dar în acelaşi timp poate să apară o rivală care îţi dă bătăi de cap, deşi se va dovedi că nu reprezintă un pericol. Nu uita că partenerul de cuplu nu este duşmanul tău. Vei ieşi din acest impas dacă atitudinea ta faţă de el devine mai frumoasă şi nu mai rea. Nativele care sunt singure şi în căutarea unui partener se vor confrunta cu acelaşi pericol, al rivalei care atrage atenţia asupra ei.

Taur

Ai multă energie luna asta, dar din păcate trebuie să o investeşti  în alte domenii decât cel sentimental şi astfel relaţia de cuplu este un pic neglijată. Pot să apară unele discuţii din acest motiv, mai ales în cazul nativelor tinere, care sunt la începutul unei relaţii. Pentru celelalte, familia se va dovedi oaza de linişte necesară la sfârşitul unei zile pline. Dacă eşti singură, timpul nu îţi permite să legi noi relaţii.

Gemeni

Este un moment foarte bun pentru a-ţi face cunocute idei, inclusiv în viaţa de cuplu. Dacă vrei să-l convingi de ceva sau să-i faci un reproş, acum este momentul să o faci. Spre sfârşitul lunii ai parte de o surpriză neplăcută căreia va trebui să-i faci faţă cu mult tact. Poate fi vorba de o dezvăluire neaşteptată sau de o descoperire pe care o faci singură. Nervii şi supărarea nu te vor ajuta cu nimic, ba din contră.
Numerologie: Ce spun despre tine Numărul Destinului, Calea Vieţii şi Dorinţa Sufletului

Rac

Luna aceasta te concentrezi mai mult pe relaţiile cu cei din jur, inclusiv pe cea de cuplu. Ai şi mult timp la dispoziţie să te gândeşti la ce înseamnă pentru tine fiecare persoană din viaţa ta şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi relaţiile. În cuplu, ai grijă să nu forţezi lucrurile pentru că partenerul tău poate să nu fie gata pentru următorul pas în relaţie. Pe de altă parte, unele native vor descoperi că e cazul să pună capăt anumitor legături.
Vezi continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!